Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne akarjam többé, hogy szeressen valaki?
Amíg 80-90% ilyen addig úgyis mindegy. A maradék pedig szélsőségesen ronda tud lenni (de kb tényleg - ilyen Éles István nőnek öltözve stílus... :S)
miért lennék rasszista?
az a gond, h azt mondtam, nem tetszik a neved? hát, abban azért egyet kellene értened, hogy a jó ízlés határait feszegeted...
am meg olvasd el egyszer a szabályzatot, benne van, h ne offolj, azaz, ne olyat írj, ami eltér a témától/érdemileg nem ad hozzá... szerintem még nem olvastad :D
Mondjuk az is hogy ne provokálj...
De,ez bántalmazás. Lelki terror.
És egyáltalán nem csak ezt kaphatnád,de még nem jutott más. Hidd el,azokat a dolgokat megkaphatnád mástól.
Kedves Kérdező!
Valószínű azért nem tudsz elválbi ettől a fiútól mert még dolgotok van együtt, tanulnotok kell egymástól. Ez fizikai a szinten a szexuális játékokon keresztül megy, de lelki szinten kel fejlődni. Ha rájössz mit kell okulnod ebből a kapcsolatból, ettől a férfitől akkor majd el is tudod engedni minden fájdalom nélkül. És ő mondhatja, hogy unalmas vagy, mégis szüksége van a te szeretetedre, szerelmedre, amit feltétel nélkül adsz neki. Az angyala vagy. Akármit tesz vagy teszel mindig hallgass a szívedre, a megérzéseidre akármilyen sablonosan hangzik.
Ő választotta ezt a sorsot és fiút. Nekem nem dolgom ítélkezni, hanem segíteni csak.
A legtöbben leosztották, és a lány mégis amellett érvelt és érvel, hogy vele akar lenni. Tudja, hogy ez nem jó különben nem kérdezett volna. Az elengedésre is meg kell érni. Valószínű ez kezd benne kicsírázni.
Az angyalt nem szó szerinti értelemben vettem. De az írások szerint ezek a lények segítenek az embernek bármit tesznek, feltétlenül szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!