Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne akarjam többé, hogy szeressen valaki?
"Viszont olyan volt, mintha halott lenne a lelkem."
Ismerős. Emellett az ember mellett vannak érzéseid, élményeid, mindig történik valami. Csak hát ami történik, amit érzel, az nem éppen a paradicsom, hanem az a pokol. Amíg ezt nem érzed át, addig szerintem is jobb ha keresel egy pszichológust.
Még az a szerencse, hogy nem érdekled ezt az embert. Mert ha érdekelnéd, akkor néhány éven belül nemcsak a lelked lenne halott, hanem a tested is.
"és nem is megyek ezzel senki olyanhoz, aki azt hiszi, h majd megmondja nekem."
Ez nem így működik. A pszichológus nem mondja meg neked, hogy mit érezz vagy mit csinál. Viszont addig gyakoroltat, amíg magad fogod érezni és tudni, hogy mit kell csinálnod. Mert most magad is látod, hogy nem tudsz előre jutni, elakadtál. Azért írtad ki a kérdést...
Mindenki nyugodjon le a pics.ba!
Az, h nem mondok neki semmire nemet, nem azt jelenti, hogy ezt is akarom kapni tőle. Le is írtam, h nem jó vele a szex, nem élvezem.
Én azt élvezem, hogy vele lehetek, hogy a közelében vagyok, hogy hozzám ér.
De igen, szívesen üldögélnék vele vhol, meg szívesen mennék vele moziba, meg pizzázni meg vidámparkba, meg ilyesmi, de ő ezt nem akarja
csak egy gyors szex, meg még meg még meg még és menjek haza...
"Nem félek a fájdalomtól, ami a testemet érheti :) Az rossz csak, h nem szeret."
Nekem ez már orvosi értelemben is betegesnek tűnik, ha így haladsz, abból nem pszichológus, hanem pszichiáter lesz, pár, de maximum 10 éven belül. Amitől nem kell megijedni, de akkor már inkább korábban mint később, ne szúrd el a 20-as éveidet kompletten.
Utolsó válaszolók, ne hisztizzetek, a férfiak között is van ilyen, pont most fut egy hasonló kérdés egy férfitől. Ahogy nem minden férfi, nem is minden nő ilyen.
ilyen névvel én csöndben lennék :)
am meg elárulnád, mit keresel itt? érdemben ugyanis nem igen járultál hozzá a problémám megoldásához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!