Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen szinten válogatnak a nők, szerintetek 10-20év múlva hány egyedülálló férfi lesz Magyarországon?
#4: én szinte tudatosan a "szürke rigólányokat" keresem, de eddig nem jártam szerencsével, viszont soha nem adom fel!
Egyébként tényleg ennyire a külsőre megy mindenki? Elkeserítő...
Nyilván egy igénytelen, vagy 150 kilós lánnyal én sem lennék együtt, de amúgy rohadtul nincsenek nagy elvárásaim (sokkal inkább a belső értékek tekintetében).
oértő olvasás. Írtam én, h rólad van szó? Nem. De btw nem tudom elfogadni az itt a gykn divatos indokokat, mert én azt látom, h aki akar, lesz csaja. Lehet, h nem azonnal és nem 10, mint egy macsónak, de lesz.
Néha olyan ismerőseimnek van csaja, h lesek. Igénytelen, zsíros a haja, bűzlik, nem is egy don huan aszt mégis van csaja. Pedig nem vastag a srác, sőt pénzügyi kérdésekben kimondottan smucig. Szóval....
Ja és lehet h engem kurtasokszor raktak lapátra, mégsem én picsogok gykn.
Mielőtt vagdalkozol, gondolkozz. Ha nehéz, akkor is.
Költőnő évek óta sikertelenül próbálkozok egy könyvet lehetnek írni róla,hidd el!
Némely nőnek már utópisztikus elvárásai vannak!
A legszebb mikor egy 47éves nő leoltott,mert nincs autóm,hát hogy képzelem hogy Ő gyalogolni fog velem akárhová!No comment!
Mindegyik. A nők leszbikusok lesznek, engedélyezzük a szomatikus sejtből való reproduktív célú humán klónozást és nem lesz szükség a férfiakra
Lol, miféle kérdés ez.
Szerintem most is van ennyi egyedülálló férfi, de nő is. Nem emiatt megy a hiszti Fideszéknél, hogy mindenki házasodjon meg alapítson családot?
Én csak neten szembesülök ilyesmivel.
Előben a legszebb nőknél is van esélyem,míg neten a legcsúnyább nő is játsza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!