Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ilyen szinten válogatnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen szinten válogatnak a nők, szerintetek 10-20év múlva hány egyedülálló férfi lesz Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szerintem 500-600ezer biztosan!
2016. jan. 25. 16:31
1 2 3
 11/25 LazyJones ***** válasza:
Engem többször tettek lapátra, mint én nőt. C'est la vie, majd lesz más! Ha meg nem, még megvan mindkét kezem...
2016. jan. 25. 16:43
 12/25 anonim ***** válasza:
54%

#4: én szinte tudatosan a "szürke rigólányokat" keresem, de eddig nem jártam szerencsével, viszont soha nem adom fel!

Egyébként tényleg ennyire a külsőre megy mindenki? Elkeserítő...

Nyilván egy igénytelen, vagy 150 kilós lánnyal én sem lennék együtt, de amúgy rohadtul nincsenek nagy elvárásaim (sokkal inkább a belső értékek tekintetében).

2016. jan. 25. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyival lesz több egyedülálló férfi, mint egyedülálló nő.
2016. jan. 25. 16:46
 14/25 Költőnő? ***** válasza:
91%

oértő olvasás. Írtam én, h rólad van szó? Nem. De btw nem tudom elfogadni az itt a gykn divatos indokokat, mert én azt látom, h aki akar, lesz csaja. Lehet, h nem azonnal és nem 10, mint egy macsónak, de lesz.

Néha olyan ismerőseimnek van csaja, h lesek. Igénytelen, zsíros a haja, bűzlik, nem is egy don huan aszt mégis van csaja. Pedig nem vastag a srác, sőt pénzügyi kérdésekben kimondottan smucig. Szóval....

Ja és lehet h engem kurtasokszor raktak lapátra, mégsem én picsogok gykn.

Mielőtt vagdalkozol, gondolkozz. Ha nehéz, akkor is.

2016. jan. 25. 16:47
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem baj majd a prostitúció melegágya lesz Magyarország,mert a nők is majd mennek a fiúprostikhoz,mi meg a lányprostikhoz-)
2016. jan. 25. 16:47
 16/25 A kérdező kommentje:

Költőnő évek óta sikertelenül próbálkozok egy könyvet lehetnek írni róla,hidd el!

Némely nőnek már utópisztikus elvárásai vannak!

A legszebb mikor egy 47éves nő leoltott,mert nincs autóm,hát hogy képzelem hogy Ő gyalogolni fog velem akárhová!No comment!

2016. jan. 25. 16:50
 17/25 Költőnő? ***** válasza:
mondom, én nem ezt tapasztalom. Lehet, h az én barátaim/ismeretségi köröm túl normális.
2016. jan. 25. 16:52
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Mindegyik. A nők leszbikusok lesznek, engedélyezzük a szomatikus sejtből való reproduktív célú humán klónozást és nem lesz szükség a férfiakra

Lol, miféle kérdés ez.

Szerintem most is van ennyi egyedülálló férfi, de nő is. Nem emiatt megy a hiszti Fideszéknél, hogy mindenki házasodjon meg alapítson családot?

2016. jan. 25. 16:58
 19/25 anonim ***** válasza:
4%
Egyszer úgyis eljő az az idő, amikor a férfiak top 5%-a fogja dugni a nők 80%-át, a többi kandúrnak meg kuss lesz. Már most is ebbe az irányba haladunk...
2016. jan. 25. 17:13
 20/25 anonim ***** válasza:
47%

Én csak neten szembesülök ilyesmivel.

Előben a legszebb nőknél is van esélyem,míg neten a legcsúnyább nő is játsza magát.

2016. jan. 25. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!