Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 20 éves lánynak legfeljebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves lánynak legfeljebb hány éves férfivel lehet egészséges kapcsolata?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Én 22 vagyok és egy 30as pasival is simán el tudom képzelni magam. 10 év, talán 15 nekem még belefér.

Tőlem viszont ne legyen semmiképp fiatalabb, az esélytelen számomra, se velem egyidős, a minimum az ilyen kb 5-6 év.

2016. ápr. 10. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem 4-5 év korkülömbség megfelelő.
2016. ápr. 10. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Az első kapcsolatombeli fiú velem egyidős volt. Más miatt nem jött ossze... 1,5 évig voltunk egyutt

A masodikban 11 év különbség volt köztünk nem a kor miatt nem jött ossze köztünk hanem a szemelyisegunk különbözött... Szinten 1,5 évig voltunk egyutt

A harmadik kapcsolatom meg nincs most talalkozgatok valakivel aki fiatalabb nálam 1,5 evvelugyhogy......:-) :-D Egyenlore hozzaallasban o viszi a sort a másik kettovel szemben full pozitív...

19

2016. ápr. 10. 14:30
 14/15 nyitott fiú ***** válasza:
Lehet bármennyi! Baromira nem ezen múlik a jó kapcsolat.
2016. máj. 2. 08:51
 15/15 anonim ***** válasza:
20-40 éves kor közötti pasival.
2016. máj. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!