Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell ahhoz, hogy az ember "szerelmet" vallhasson?
biztos bennem van a hiba de én még életemben nem valottam szerelmet, pedig egy pár kapcsolat már van a hátam mögött.
Én személy szerint nem vagyok a híve a "mérföldkövesítésnek". nem hiszem, hogy kellene ilyen sarokpontokat létrehozni, mint pl. megkérdezni, hogy járunk-e, szerelmet vallani stb.
Ez egy folymat. Akkor kezdődik, amikor először találkoztok és onnantól szépen fejlődik. Nem attól párkapcsolat, hogy akkor közös felkiáltással eldöntitek, mostantól együtt jártok, hanem ez egyszerűen kialakul. Szerettek együtt lenni, keresitek egymás társoságát, hiányoztok egymásnak, ha nem vagytok együtt. Az ilyen szerelemvallós dolgok, csak a görcsöt rakják bele az emberbe.
Egyszer majd kibukik belőled, hogy "szeretlek" és ennyi. Az is pontosan olyan emlékezetes lesz neki, mintha valami előre begyakorolt szöveget próbálnál meg elmekegni. Sőt, még jobban.
Nem kell ezt túlspirázni. Abból csak a baj van.
egyetértek a második hozzászólóval ;)
ez a pados tényleg jóó :) pfú ha velem ilyen lenne de élvezném:D
majd ird le légyszi-légyszi hogy mi törtéééént :)
(utolsó válaszadó)
nyugiii ne idegesitsd magad :)
hétfőn próbáld meg! ha nem adtad jelét ma annak van vmi bajod,ideges vagy, akkor szerintem nem kell mondani hogy már ma is akartad..... viszont ha látta ma rajtad hogy van valami gond, akkor mondhatod neki hogy azért mert pénteken is szeretted volna már :)
aztán majd jelezd hogy mivolt vissza fogok még nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!