Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni az életünket az első szerelmünkkel?
szia!én is 16 vagyok és én úgy érzem h az első szerelmemmel le tudnám élni az életem...bár szerintem is furán hangzik:D
A szüleimmel mondjuk ez a helyzet!szóval szerintem le lehet élni!Én is imádom a barátnőmet és ezzel ő is így van amíg ez nálatok sem változik addig semmi sem lehetetlen!!!
Én 17 vagyok és hasonlóan érzek... Egyszerűen néha úgy gondolom, hogy tök kár, hogy nem csak később találtam rá, mert ez így olyan korai, és nem tarthat örökre... De akármilyen oldaláról nézem, mégis ő a tökéletes számomra. Végül arra jutottam, hogy fölösleges is ezen gondolkodni, most jó így, ahogy van, és remélem a legjobbakat... Vele, vagy nélküle.
Nem lehetetlen örökre vele maradni, csak nagy a kockázat, h pl 30 év után jössz rá, hogy úristen, nem is ismertél mást, és akkor jön a válás...
Sziasztok! Örülök mindenki boldogságának, de az én tapasztalatom a következő. 29 éves nő vagyok és idén válok 12 év után. Pont ez volt a probléma, hogy mindketten első szerelem voltunk a másiknak és nem "próbáltunk" ki mást.
Ámde van ellenpélda is, mert a nagybátyám az első szerelmével 40 éve él együtt. Kérdés, hogy volt-e félrelépés...
Van egy ismerősöm akinek az apja pelenkázta az anyját,aztán összeházasodtak persze jó pár évvel később!:P És azt hiszem még nem is feküdtek le mással.Az biztos igazi szerelem volt.:)
Egyébként nekem is van barátom már lassan 22 hónapja és még mindig szerelmes vagyok és 16 éves,és ő az első minden komoly dologban.Belegondoltam már én is sokszor de még fiatal vagyok nagyon szóval bármi történhet,egyenlőre úgy érzem nem tudnék vele soha szakítani meg h ő sem velem,de kitudja mit hoz a jövő?!Nem vok pesszimista de van még idő sok más emberre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!