Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerősökre szert tenni?
Röviden. Létrehoztam egy hamis adatlapot myvipen, mert gyanítom hogy a pasim félrekacsingat és inkább most derítem ki mint később. Meg is csináltam a profilt, de ugye nincs csak 1 ismerősöm. Így kicsit feltűnő lenne neki a dolog, ha így érnék. Hogy tudok ismerősöket szerezni? Segítsetek, fontos lenne.
És még mielőtt letámadtok nem képes az adatlap, szóval nem loptam senki képét el.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Nos , már fent vagyok az msn-jén és elég érdekes beszélgetéseket folytatok vele. A találkozóra is igent mondott és azt mondta hogy nincs senkije...
Péntekre beszéltem meg vele a randit:( Örülök hogy ki tudtam deríteni.
Am 18vagyok.
Köszi mindenkinek.
Hát először nem esett le neki, csak mondta hogy jajj de jó hogy összefutottunk meg hogy milyen jó...
Aztán felvilágosítottam, próbált magyarázni hogy csak kíváncsi volt a lányra stb...
Na mind1. Élje csak az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!