Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerősökre szert tenni?
Röviden. Létrehoztam egy hamis adatlapot myvipen, mert gyanítom hogy a pasim félrekacsingat és inkább most derítem ki mint később. Meg is csináltam a profilt, de ugye nincs csak 1 ismerősöm. Így kicsit feltűnő lenne neki a dolog, ha így érnék. Hogy tudok ismerősöket szerezni? Segítsetek, fontos lenne.
És még mielőtt letámadtok nem képes az adatlap, szóval nem loptam senki képét el.
Köszi előre is.
És komolyan azt várod, hogy a pasid egy olyan csajra fog ráindulni, akinek képe sincs? Vagy momentán, mint harmadik személy akarod feltenni neki a kérdést, hogy megcsal-e?
Ez vagy a legzseniálisabb, vagy a leghülyébb ötlet, amit itt eddig olvastam.
Majd kérünk beszámolót az eredményről...
Amúgy van egy csomó olyan fórum a neten, ahol meghívót szeretnének kapni az emberek, onnan segítesz némelyeknek, ők automatikusan az ismerőseid lesznek...
Meg kérdezhetem amúgy, hogy hány éves vagy? Mert a myvipet szerintem csak tinik használják, tehát gyanús... Ha ilyen fiatal vagy, akkor hagyd a francba és keress más srácot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!