Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kérdezhetek rá az exeire?
Figyelt kérdés
Nem tudom, engem valahogy érdekel a téma, hogy hány barátnője volt az új páromnak, meg hogy milyen csalódásai vannak. Nem akarok részletesen mindent tudni persze, de mennyire illik vagy mennyire szabad rákérdeznem? Mert ugye az alaphoz tartozik a szűz vagy-e még kérdés, ezt tisztázni kell, de a mennyiség meg a minőség már nem kötelező téma...
Ti mit gondoltok?
2016. jan. 15. 18:55
1/6 anonim válasza:
Simán. Nekem nem is kéne olyan pár aki titkolózik ezzel kapcsolatban vagy tabutéma nála ez. Én is megkérdeztem a barátomat, meg mindig ha épp eszembe jut valami exekkel kapcsolatos kérdés, akkor felteszem.
2/6 anonim válasza:
Mi is megbeszéltük ezeket, szerintem egy őszinte kapcsolatba beleférnek ezek a kérdések..Csak készülj fel, hogy esetleg olyat fog mondani, ami akár rosszul is eshet.
3/6 anonim válasza:
Kérdezni lehet, csak sokan hazudnak ...
4/6 anonim válasza:
Engem olyan erősen nem foglalkoztatott a téma, mint téged, nem is kérdeztem rá soha. Aztán 1 év után magától is beszélni kezdett múltról, aminek nagyon örültem, mert ez is azt bizonyítja, hogy elért a kapcsolatunk egy bizonyos szintet. :)
Ha szeretnél többet tudni róla, kíváncsi vagy, akkor kérdezz rá. Nem bűn. (Nem tudhatjuk, hogy meg fog-e neked nyílni ebben a témában.)
5/6 anonim válasza:
Rakerdezni barmennyire szabad. Csak azt gondold at hogy fog teged erinteni a valasz. (akar az a valasz hogy nem mondja el)
6/6 anonim válasza:
Én pedig pont hogy nem szoktam elmondani a potenciális nőnek, hisz az a múlt, amihez nekem és az exemnek van köze, másnak nem. Láthatod, mindenki máshogy vélekedik erről a dologról is. Kinek mi fér bele. Meg kell kérdezni és kapsz rá választ, de lehet hogy nem olyat ami kedvező is lesz a fülecskédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!