Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok feltekenyek a parotok exeire?
nem nem vagyok féltékeny. Ennyi erővel ő is féltékenykedhetne az én exeimre. Se neki, se nekem nincs semmi közöm az előttünk levőkre, meg nem is érdekel, hogy ők miket csináltak. Engem az exes dolgoknál egyedül az érdekel, hogy pl ne legyen egy utolsó igénytelen rib *nc, se cigány se olyan, amilyennel én biztos, hogy nem kezdenék, sőt... mert ez minősíti számomra azt az embert, akivel kezdenék valamit.
De ha tudom, hogy az exe(i) ápolt, jó megjelenésű(itt ne úgy értsd, hogy egy bombázó, hanem azt, hogy igényes) és ránézésre kúltúrált akkor sejthető, hogy a kinézett ember se egy igénytelen ember, hanem azért valahova helyezi a mércét.
16 évesen volt az első barátom, akkor emlékeim szerint nagyon féltékeny voltam az exeire... :) Fiatal voltam, tapasztalatlan és önbizalomhiányos. Kb. 18-20 éves koromra eljutottam addig, hogy elfogadjam, hogy a legtöbb embernek van ilyen jellegű múltja.
16 éves korom óta eltelt 10 év, és látom, milyen kis butuska voltam :)
Nem!
Ez olyan hülyeség már bocs,h rosszul vagy h előtted mással is volt! Ennyi erővel ő is rosszul lehetne h te is mással voltál!Ez baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!