Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki szokta meg lesni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokta meg lesni a volt exet az iwiwen vagy barhol mas hol hogy mit csinal kivel van stb?

Figyelt kérdés
es ha igen milyen gyakran es meddig hany honapig....
2010. márc. 26. 22:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szánalmasnak nem szánalmas. Mindenki megteszi ezt, ki gyakrabban, ki kevésbé. Ha neked ez "jó", akkor csináld, előbb-utóbb úgyis kigyógyulsz majd belőle. Ez az élet rendje. Azon veszed majd észre magad, h egyre kevesebbszer;)

Én ezt kívánom Neked!:)

2010. márc. 28. 20:07
 22/28 A kérdező kommentje:
ugy van csak egy masik gyogyithat ki belole!!!! tapasztalat mert az exem felejtette el velem az azelotti baratomat akit szinten igy vadasztam....es mikor kesz kigyogyultam jott o hogy kezdjem elolrol az egeszet never ending story...:))))
2010. márc. 28. 20:28
 23/28 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2010. márc. 28. 20:29
 24/28 anonim ***** válasza:

Én is szoktam nézegetni őket, de nem azért mert szeretnék megint velük lenni, csak valamilyen szinten hiányoznak a beszélgetések:S 5évig voltam az egyikkel, 1és fél évet másikkal, és jóban vagyok mindkettővel, beszélünk egy hónapba egyszer, aztán meg is nézem őket néha:P

21/l

2010. márc. 28. 20:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem azóta nincs másik párom és mégis kigyógyultam belőle... Ehhez csak erő kell. Ennél nagyobb bajom sose legyen az életben...
2010. márc. 28. 20:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Szia, én is szoktam nézegetni az adatlapját. ő dobott ki, és lassan egy éve ez a "hobbim" (ne nézzetek ki ezért légyszi)Nyomon követni az életét valamilyen szinten megnyugtató hogy tudom hogy jól van, vagy hogy boldog mással/egyedül/ vagy éppen nem.

Sajnos ez valami civilizációs probléma hogy már minden elérhető, én azt mondom nem jó ötlet ezzel törődni. Mostanában fontolom hogy letörlöm magam, még ha ez is az egyik fő infós tér suli és barátok közt.

2010. márc. 29. 02:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha iwiw-en időnként megnézed a volt párod adatlapját, az miért lenne "meglesés"? Ha úgy váltatok el, hogy mint embert továbbra is szereted, és nincs köztetek harag, miért ne lehetne időnként megnézni az adatlapját? Persze nem azt mondom, hogy naponta, hanem úgy, ahogyan kb. a többi ismerősöd adatlapjára is ránézel időnként.
2010. márc. 29. 10:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Csak az én volt párom nem éli életét az iwiw-en? :O Neki nincs kiírás, képes, meg kommentek, kb csak annyi látszik amit 2 éve kitett meg kiírt és hogy mikor jelentkezik be... Nohát milyen gáz pasival jártam, nem használja az iwiw-et xD
2010. márc. 29. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!