Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki szokta meg lesni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokta meg lesni a volt exet az iwiwen vagy barhol mas hol hogy mit csinal kivel van stb?

Figyelt kérdés
es ha igen milyen gyakran es meddig hany honapig....
2010. márc. 26. 22:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%

én nézegetem vipen...nemtudom miért.

14/L

2010. márc. 27. 00:01
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
már csak volt ex? :D
2010. márc. 27. 00:11
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kapcsolatom kb 5 hónapja ért véget,és több mint 1 évig voltunk együtt (tudom nem olyan sok,de első komolyabb kapcsolatom). Ő hagyott el, és még mindig nagyon fáj,és nagyon szeretem. Nem hiszem, h jó ötlet nézegetni közösségi oldalakon az exedet, legalábbis én nem szoktam. Sokkal nehezebb felejteni, ha állandóan azt lesed mikor, kivel, mit csinál.:( Próbálj túllépni. 18/lány
2010. márc. 27. 09:39
 14/28 anonim válasza:

Szia

én 5 hónapja szakítottam a párommal nagy szerelem volt részemről..

az első pár hónapba én is hetente nézegettem azt hittem sosem fog elmúlni, tudtam ő "röhög" rajtam míg én sírok érte...

most már fordítva van én 3-4 hónap alatt jutottam el odáig ha ő megnéz pl: vipen nem nézem vissza:) pedig régebben ez lehetetlennek tűnik.. és most én röhögök rajtam ő meg nézegethet;)

hidd el sikerülhet neked is csak kösd le a gondolataidat nagyon sokat segítenek ilyenkor a barátok engem ők rántottak ki ebből a csalódásból élj láss világot:)

2010. márc. 27. 12:17
 15/28 A kérdező kommentje:
koszonom a biztatasokat:))
2010. márc. 27. 13:06
 16/28 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.. vágod?
2010. márc. 28. 19:43
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem szánalmas! Az lenne szerintem a rossz, ha hamar elfelejtenéd.

Megértelek. Neked egy vígasztaló barát kéne!

2010. márc. 28. 19:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Én is meg szoktam nézni az exeimet. Nem azért, mert visszavágynék, csak érdekel, hogy épp mi a helyzet velük.
2010. márc. 28. 19:49
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Én is megnézem, bár bennem is felmerült, hogy jó dolog-e.

Már vőlegénye van azóta,őszíntén sajnálom szegény csávót. Még nem tudja mibe vágott bele! :D

2010. márc. 28. 19:56
 20/28 anonim ***** válasza:
én régebben...Ezt a "betegségemet" csak egy másik szerelem gyógyította:) Egyre ritkább lett a nézegetés, és ma már csak pár hónaponta egyszer nézem meg.
2010. márc. 28. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!