Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokta meg lesni a volt exet az iwiwen vagy barhol mas hol hogy mit csinal kivel van stb?
Figyelt kérdés
es ha igen milyen gyakran es meddig hany honapig....2010. márc. 26. 22:20
2/28 anonim válasza:
Én. Pár hetente, pár havonta. Mikor, hogy.
3/28 A kérdező kommentje:
szanalmas vagyok meg mindig lesem es pedig mar 4 honapja h dobott, minden nap megnezem...igy nem is tudom elfelejteni szerintetek ez lehet fuggoseg is?
2010. márc. 26. 22:23
4/28 A kérdező kommentje:
beteges dolog?:((((
2010. márc. 26. 22:23
5/28 anonim válasza:
Miért mégis mit látsz ott és miért jó ha nézed? Attól majd visszajön hozzád te meg boldogan fogadod miután kidobott? Talán az iwiw-en éli az életét és látod mit csinál? Hát lehet én vagyok hülye de ha megnézek egy adatlapot, nem sokat tudok belőle kifürkészni. Vagy mit akarsz, élvezkedni arra hogy milyen jól érzi magát vagy új párja van? Nem hiszem hogy ezt élveznéd, szóval nem, ez nem normális dolog.
6/28 anonim válasza:
Töröld le magad a fenébe. amikor nekem ilyenem volt, megtettem, és bejött.
7/28 A kérdező kommentje:
azt is tudtam mikor jott ossze a csajaval meg mikor szakitottak,:(( nincs eletem
2010. márc. 26. 22:55
8/28 A kérdező kommentje:
miert olyan nehez egy szakitas?
2010. márc. 26. 22:59
9/28 anonim válasza:
Az életed a mindennapjaid része volt. Természetes, hogy hiányzik.
Nekem, az jött be, hogy nem küzdöttem az érzéseim ellen, pedig elötte, igen nagyon el akartam nyomni magamban. Aztán feladtam, és tudom, hülyén hangzik, de a végén már untam rá gondolni.
10/28 anonim válasza:
És az neked miért jó ha látod mit csinál? Ne alázd már magad ennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!