Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsinálnátok egy ilyen pasiért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsinálnátok egy ilyen pasiért?

Figyelt kérdés
Na szóval van 1 villám meg 1 BMW x6-osom.Nemzetvédelemmel foglalkozok. Na és az az 1 bajom hogy nem szopik a barátnőm ti megtennétek?
2010. márc. 26. 22:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

22:15-ös vagyok.

Vehetnél nekem bármit, akkor sem tenném meg. Amire szükségem van, az megvan most is. Nem vagyok gazdag, csak elégedett az életemmel. És mint mondtam, nem mindenkinek ugyanaz az célja az életemben. Én szeretnék nyugodt lélekkel mindig a barátom szemébe, és a tükörbe is belenézni. Én jó úton haladok afelé, hogy olyan életem legyen, amilyet szeretnék. És abba nagyon nem fér bele az ajándékért cserébe nyújtott szexuális szolgáltatás. Egyékbént nem gondoltál arra, hogy nem a barátnődben, hanem benned van a hiba? És esetleg azért nem hajlandó orálisan kényeztetni, mert érzi, hogy valami hiányzik a kapcsolatotokból? Például a tisztelet, meg a gerinc belőled.

2010. márc. 26. 22:23
 12/37 anonim ***** válasza:

Ha tátva maradna is a szám, nem egy ilyen gyökér, idióta, nagyképű kcsg, farkát kapnám be.

Tarts inkább kutyát. Nem kerül annyiba, nem érdekelné, hogy mekkora tuskó vagy, és ha időbe hozzászoktatod a nutellához, még tán a golyód is megnyalogatja héba hóba.

2010. márc. 26. 22:26
 13/37 A kérdező kommentje:
Minek kutya??? Be van kamerázva az épület az nem szarik és nem kell etetni.
2010. márc. 26. 22:27
 14/37 anonim ***** válasza:
És leszop?
2010. márc. 26. 22:27
 15/37 A kérdező kommentje:
Épp ezaz az se.
2010. márc. 26. 22:28
 16/37 anonim ***** válasza:

Barátom, te egy korcsa vagy az emberiségnek.

Amúgy sz.tem ez kamu kérdés, vagy csak én vagyok ilyen naiv, hogy hiszem, nem lehet valaki ekkora sötét balek?

2010. márc. 26. 22:28
 17/37 anonim ***** válasza:
Próbáltad már rávenni? Vagy honnan tudod, hogy ő sem hajlandó rá?
2010. márc. 26. 22:29
 18/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vizre már nem futja a kocsid mellett és büdi a farkad?
2010. márc. 26. 22:29
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem fogom megerőszakolni ezért... Inkább keresek 1 másikat, akinek fütyülök és repülni fog.
2010. márc. 26. 22:31
 20/37 A kérdező kommentje:
Köszi tellik vizre.
2010. márc. 26. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!