Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a rendes, vicces,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a rendes, vicces, helyes, nem csóró pasik?

Figyelt kérdés

28 éves csaj vagyok, és már évek óta nem találok egy olyan fiút, akibe beleszeretnék. Volt sok próbálkozásom, mindenféle helyen ismerkedtem, mindenféle típusú fiúval. De egyszerűen nem leszek szerelmes senkibe sem. Mindig volt valami bibi: vagy munkanélküli volt, vagy anyuci pici fia, vagy piás, vagy nemtörődöm vagy felelőtlen... Volt egy kapcsolatom, nagy szerelem, elég csúnya véget ért, azóta bénázok ennyit. Hova menjek már egy normális pasiért vagy valami ötlet erre az egészre???

Köszi!

2010. márc. 26. 22:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja, lehet, jó verés...aztán tuti megszeretném :P
2010. márc. 26. 22:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Garantálom:D
2010. márc. 26. 23:07
 13/22 anonim ***** válasza:

- Hát ha olyan játékot keresel amit online lehet játszani, akkor (nem ajánlom, mert spec utálom már :D) de a leghíresebb a World of Warcraft. Vannak ingyen magyar szerverek is. Keresgélj neten, vagy ismerősöket kérdezz meg tőle, biztos van vmi játékfüggő is :p

ÉS hogy mennyire ülnek a gép előtt? Hát nézd.. párom esténként ott ül kb 2 órát, mert hajnalban kel. Szóval az sem jelenti azt, hogy odanőtt :) De ha enm boldogulsz írj privátot és segítek :)

2010. márc. 26. 23:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! :)
2010. márc. 26. 23:17
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Amugy én kiverném belőled a szart is:D
2010. márc. 26. 23:22
 16/22 A kérdező kommentje:

pont ilyen pasikra van szükségem..

Üssetek!

2010. márc. 26. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gondom van amúgy,csak azzal a különbséggel hogy én azért szerelmes szoktam lenni,csak idegesítő már nekem is,hogy valami mindig nem stimmel.Plusz már szórakozni se járok,vagy társaságba,így még kevesebb az esély.Szerintem a netes társkeresőkben azért ki lehet fogni talán egy normálisat,onnan már sikerült nekem:)
2010. márc. 26. 23:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Te talán hibátlan vagy?Vagy annyira jo nönek tartod magad?Kicsit szerényebben és kisebb elvárásokkal keresgélj és akkor találhatsz.Amugy meg 28 évesen ilyen kritériumokkal rendelkezö férfit nem igazán találsz sztem az olyanok foglaltak.
2010. márc. 27. 22:16
 19/22 anonim ***** válasza:
hátja neked egy jó verés kellene a csóró és a pénzes csávó között nincs semmi különbség semmi csak a csoró nemtehet róla hogy csoró a csorokat is kell szeretni és sőt s csórókat kel szeretni mert ők tudják igazán mi az a valóvilág .
2011. jan. 18. 02:20
 20/22 anonim ***** válasza:
nem ártana gondolkodni: talán nem velük van a baj..
2011. ápr. 3. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!