Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben kellene félnem?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és a párom nem egy csalfa típus egyik elöttem lévő barátnőjét sem csalta meg elmondása alapján. Azonban hirtelen felindulásból ősszel szakítottam vele és mivel elvileg nem látott esélyt hogy visszaszerezzen, az első héten már társkeresőre regisztrált és más nőknek írkált, ez pedig utólag az emailjéből derült ki amikor már újra összejöttünk. Most már nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet volt újra összejönnünk mert úgy tűnik már kicsit mintha hidegebb lenne a kapcsolatunk kevesebb lelkesedés és érdeklődés lenne benne. De ugyanakkor szeretem is őt és mivel elég magányos vagyok nehéz lenne nélküle persze nem mintha vele könnyű lenne.Attól is félek esetleg tényleg elkezdi titokban majd más nők társaságát keresni, bár nem vagyok abban sem biztos hogy ettől félnem kéne( megcsalni csak nem fog és ha találna mást lehet megoldaná a helyzetet).Megcsalt,átvágott szerencsétlen nem akarok lenni de ez ilyen se vele se nélküle helyzet.Ő meg aztán ha már utáljuk egymást sem lenne hajlandó tőlem megválni én meg nem bírok tőle elszakadni. Ha ő lépne idővel le könnyebb lenne . Van egy két megoldatlan gondunk és egy két seb ami nem gyógyult be és nem is fog a kapcsolatunkban már.Szakítok azzal sem járok jobban, ráadásul lehet nem is hagyja majd mert addig fog könyörögni én meg engedek neki mivel szeretem, meg nélküle még rosszabb. De ugyanakkor részemről ha vele vagyok azt érzem egyre többet várna el tőlem és lapos a kapcsolat és nincs kedvem már nekem sem érte úgy teperni mert azt sem tudom mi lenne a jó nekem jelenleg.Ha a szüleim elviselhetőbbek lennének és nem lennék ilyen magányos szerencsétlen idióta már nem lennék vele szerintem. De így folyton csöbörből vödörbe mászok.2016. jan. 12. 20:28
1/9 anonim válasza:
Ez a kérdés igen csapongó és tulajdonképpen egy pont sincs ami jó lenne a kapcsolatotokban. Félsz a magánytól ennyi. Szerintem kapd össze magad és szakíts.
2/9 A kérdező kommentje:
De szeretem is meg jól érzem magam vele mikor vele vagyok bár tényleg minden kezd kihűlni lehet meg kéne várnom a dolgok végét.
2016. jan. 12. 21:59
3/9 anonim válasza:
azt akarod megvárni, míg kikészülsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Az már megtörtént.
2016. jan. 14. 17:46
5/9 anonim válasza:
magától nem kezd el villogni egy nagy vége tábla, hogy tudd, hogy most kell lépni.
6/9 Kócoska12 válasza:
Szia. :) hasonló helyzetben voltam ez előtt 4 évvel. Egyre jobban távolodtunk egymástól és egyre jobban hidegűlt a kapcsolatunk. Aztán annyira elhidegűlt tőlem,hogy már 2 hétben 1x találkoztunk max 2 órát. Szakítottam vele,mert nem bírtam ezt a kételyt és a végén saját szájával mondta el,hogy a 7hónapban,amíg együtt voltunk folyamatosan megcsalt. Vigyázni kell az elhidegüléssel. Inkább szakíts,mint hogy reszkess,hogy hol járhat,hányszor hazudhat neked,kivel és mikor csal meg.... nézz más fiú után. Én is azt tettem. Az ez után levő barátom is halomra csalt,aztán találkoztam egy olyan fiúval,akinek nem az volt az első,hogy megcsókóljon,vagy lefektessen,hanem az,hogy megismerje a személyiségem. Ez kb 4 hónapig tartott. Minden egyes este találkoztunk,de még egy arcra puszi vagy ölelés sem volt. Aztán egyszercsak elcsattant a híres csók. Már 1 év és 6 hónapja boldogítja a mindennapjaimat. :) Hosszú az út addig,amíg egy normális fiút találsz,de hidd el megéri :).
7/9 A kérdező kommentje:
Majdnem minden pasi egy csalfa ro.hadék? Komolyan kezdem azt gondolni ezekkel szórakozni kell meg megcsalni őket. Nem jó állandóan aggódni mert ők nem bírnak parancsolni a farkuknak.
2016. jan. 14. 18:04
8/9 Kócoska12 válasza:
Hidd el,vannak még ,,szőke hercegek fehér lovon" ,csak a baj,hogy kevés van belőlük és hosszú idő,amíg megtalálod az igazit. Kitartás kell és türelem.
9/9 A kérdező kommentje:
Kitartás és türelem de mire? Semmi garancia rá hogy normálisat talál az ember valaha. Vagy igen vagy nem. Öregségükre nem lesznek jobbak. Tudod hány van fent csak társkeresőn család mellett?
2016. jan. 14. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!