Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden esetben halálra ítéltet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben halálra ítéltetett az a kapcsolat, ahol a nő irányít?

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem pont, hogy nem. Én nő vagyok de bele sem kezdenék olyan kapcsolatba, ahol a férfi irányít :D
2016. jan. 11. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet működőképes, ha ez mindkét félnek jó így. Én jobban szeretem az egyenrangú kapcsolatot, vagyis én se kelljen, hogy irányítsam a páromat, és ő se akarjon irányítani engem.
2016. jan. 11. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Az elsőnek van egy rossz hírem! :D
2016. jan. 11. 15:22
 4/12 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Rosszabb biztos nem lehet, ahol a férfi irányít :D
2016. jan. 11. 15:25
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem hinném :D Kapcsolatban élek, ahol nem a férfi irányít.

2016. jan. 11. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
És szerinted meddig lesz papucs?
2016. jan. 11. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:

nem akartam komment háborúzni csak nem szeretem ha vki ennyire irányítani akar(na) a kompromisszum szó biztos nem ismeretlen! :D

Szerinted te miben van irányító a kapcsolatban?

2016. jan. 11. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha nektek így kényelmes, a legboldogabb kapcsolat is lehet belőle.
2016. jan. 11. 15:40
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem mondtam, hogy papucs lenne. De nem ő irányít. Az egyént érintő kérdésekben mindenki maga dönt. A kettőnket érintőekben meg jobban érdekli, hogy nekem jó legyen, mert ennyire szeret :) Ezt nem érzem papucsságnak. Van amikor meg én döntök úgy, ami neki jobb és nekem kevésbé mert engem is érdekel, hogy neki jó legyen.

Amúgy én is az egyenragú kapcsolatokban hiszek, nem vagyok se én se ő 5 évesek, hogy bárkinek is irányítania kelljen a másikat.

2016. jan. 11. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 Persze így már más! :D
2016. jan. 11. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!