Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, ha megpuszil, változhat ez?
Egy hónapja vagyok együtt a barátommal, aki néha szeretetből arcon puszil. Az ágyban is előfordul, hogy a nyakamba puszil, stb.
Az a baj, hogy ez rettenetesen idegesít, teljesen férfiatlannak érzem, sőt, bennem úgy csapódik le, mintha nyalogatna.
Szerintetek változik ez? Ti tapasztaltatok hasonlót?
Hehehe... Bárcsak ennyi lenne... :)
Nem, valahogy ez most más. Tudom, hogy ez aranyos akar lenni. És kicsit bánt is, hogy nem tudom értékelni ezt :).
Fura vagy. Ezzel ő csak a vonzódását, szeretetét fejezi ki. Neked csak a csók jön számításba egy kapcsolatban?
Én imádom már azt is ha a párom hozzámér, megpuszil.
Én imádom, ha megpuszil (arcon, nyakon, homlokon, bárhol), sokkal jobban is esik, mint egy csók... Szóval tényleg furának tartom a problémádat. :)
Ez az első kapcsolatod? Ha volt már barátod, az előző(ek)nél is idegesített?
Akkor pontosan mit szeretnél? Nem hiszem, hogy változna, én viszont még nem hallottam olyan szakító okról, hogy a párja puszilgatta az arcát nyakát és ezért lett vége...
Lehet te lennél az első.
Éééérteeeem....a kérdező azt szeretné,ha az a puszika kicsit lejjebb történne,nem igaz?:D
Ravassssz:D
Hát told a fejét lejjebb,mikor ilyen gaztettre készül,a hegyek-völgyek,meg az Édenkert irányába:D
Szegény ember,nem is tudja,ez már majdnem válóok,amit csinál:D
<3
:D :D :D
Ami azt illeti, ezt a fajta puszit sehol nem preferálom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!