Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van itt az ideje szakítani? Jelenleg nagyon össze vagyok zavarodva. Fél éve vagyunk együtt a barátommal, tudtam már az elején hogy problémás lesz, viszont úgy gondoltam változhat.
Figyelt kérdés
Röviden, igazából túl korán jöttünk össze, és egymást csak a kapcsolatunk alatt tudtunk igazán megismerni, és most jöttem rá, hogy nem illünk össze. Én egy hatalmas depresszióból szedtem ki azzal hogy összejöttünk, mivel még mindig az előző barátnője után sírt. Annyira depressziós volt, hogy az öngyilkosságot fontolgatta, amikor én beléptem az életébe. Azóta ő tényleg kimondhatatlanul boldog, és érzem hogy teljes szívéből szeret. Nem ezzel van a gond. Hanem azzal, hogy ez nem elég egy kapcsolathoz. Felelőtlen, szétszórt, komolytalan, nincsenek tervei, céljai, nem tesz semmit ahhoz hogy előbbre haladjon, csak ül otthon egész nap és panaszkodik mindenkinek arról hogy milyen rossz gyerekkora volt a szülei válása és az apja alkoholizmusa mellett. Nem egyszer próbáltam vele erről beszélni, hogy 20 évesen tovább kellene lépjen, de nem képes. Mintha nem is akarna, mert így kényelmesebb neki. Az egyetemen konkrétan semmit nem csinál. A vizsgáit halasztgatja. Próbálom motiválni, hogy tegye le az elmaradt vizsgáit, minderre az a reakciója hogy "hagyjál". Így viszont engem húz le. Én most kerülök az egyetemre, és haladni szeretnék, tanulni, és odatenni magam. Mellette viszont nem tudom. Megváltoztatni nem tudom, mert sajnos ilyen ő...az energiavámpírokhoz tudnám hasonlítani. Túlságosan ragaszkodik hozzám, és el sem tudná képzelni, hogy mi ne legyünk egymás mellett 20 év múlva, viszont én egy ilyen instabil és megbízhatatlan ember mellett nem tudok élni. Egy férfira lenne szükségem, nem pedig egy gyerekre, akit folyton én pátyolgatok, minden dolgát én intézem, és inkább vagyok az anyja, mint a barátnője. Betegesen szeret, érzelmi zsarolás stb... nem tudom rászánni magam, hogyan vessek ennek véget? A barátaim szerint is minél hamarabb szakítanom kellene...mit tegyek? Félek, hogy ha szakítok vele, teljesen elhagyja magát, és még az általa sokat emlegetett öngyilkosságot is fontolóra veszi...2015. szept. 11. 18:27
1/11 anonim válasza:
Akkor most mi a kérdésed?
Látszik hogy te már nem érzel iránta semmit akkor miért maradnál?
Szakíts vel aztan nyavajoghat utanad ahogy az előzője után is.
Valószínű az a csaj is ilyen gondok miatt hagyta el.
2/11 anonim válasza:
Az illető még mindig súlyos depressziós. a helyedbe kerítenék neki egy jó pszichiátert, elkísérném, be is mennék vele, és a dokinak letenném ezeket. Ha más stabilan szedi a gyógyszereket, utána lépnék.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat, az a legkonkrétabb kérdésem végülis, hogy hogyan lehet szépen szakítani. Hogy mondjam el neki mindezt, anélkül, hogy teljesen összeomoljon? Aggódom érte, és félek nehogy valami hülyeséget csináljon.
2015. szept. 11. 18:33
4/11 anonim válasza:
A szép szakítás az nem a ti esetetekre vonatkozik, mert szép szakításban két értelmes, okos, és magas EQ-val és intelligenciával rendelkező embernél fordulhat elő.
Az átlag vagy beteg embereknél nem.
5/11 anonim válasza:
Depressziósnak tűnik. Orvos kellene neki MIELŐTT belekezdene egy kapcsolatba. Ha pátyolgatni akarsz valakit, inkább vállalj önkéntes munkát, annak legalább lenne eredménye.
6/11 anonim válasza:
Ezzel a sráccal szépen nem fogsz tudni szakítani, mert nem akar majd elengedni és az érzelmi zsarolásait előszedi megint. Kifekszik a vonat elé, ha elhagyod, stb. Ilyen hülyeségekkel akar majd maga mellett tartani.
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan nézd végre azt is,ami neked jó!Fordíts neki hátat,és meglásd,te megnyugszol,neki meg kutya baja nem lesz,maximum még jobban fogja magát sajnálni.Én egy szenvedélybeteg barmot hagytam ott.Nem volt szép szakítás,de az ilyen beteg emberektől ne is várj többet.Elhiheted nekem,ha elhagyod,csak neked lesz könnyebb.Ő meg éli tovább a kis siránkozós életét,ennél több nem fog történni.
8/11 anonim válasza:
most engem sajnálj már meg, h a bnőm leszel, bár én az a baj, h se depis, se semmi más nem vagyok, sőt túl vidám is annak ellenére, h nem kéne nekem se ennyire.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azért hezitálok, mert én azt szeretném, hogy ő boldog legyen. És most az velem...és úgy érzem "nincs jogom" így cserbenhagyni őt, egy ekkora pofot adni neki...valamilyen szinten felelősséggel tartozom érte...
2015. szept. 11. 22:30
10/11 anonim válasza:
Azért melletted sem úgy viselkedik, mint aki boldog. És nem, nem vagy az anyja, nem vagy köteles jótékonyságból maradni egy kapcsolatban, még ha lennél is olyan kiegyensúlyozott, hogy ne húzzon le magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!