Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hét msn beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét msn beszélgetés után már rá lehet kérdezni hogy élőben nem-e találkozhatnánk?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Őőőőőőőőőőő, inkább ne.:) Azt javaslom, hogy várj még ezzel. Mondjuk, hogy ő akarjon találkozni. De persze kicsit célozgass rá, de szó szerint soha ne mond ki, hogy találkozni akarsz.:) 22/f
2010. márc. 26. 17:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Rá.
2010. márc. 26. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:

háát. ugye fiú vagy?

szerintem inkább teljen el 2-3hét a találkozásig:)

2010. márc. 26. 17:46
 4/14 A kérdező kommentje:

Persze fiú vagyok.

De nem értem miért ne kérdezzem meg?Ezzel nagyon elronthatok mindent?

2010. márc. 26. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Éppen azzal ronthatod el a dolgot, ha egy töketlen kisfiúnak néz, aki nem meri megkérdezni, hogy találkozhattok-e. A csajok 99%-as nem szereti interneten megismerni a másikat, mert többet ad egy személyes találkozásra.
2010. márc. 26. 17:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Az útólsóval értek egyet, de azért nem akarom elrontani.
2010. márc. 26. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
én a volt barátommal úgy jöttem össz eh vasárnap megismerkedtünk csütörtökön találkoztunk szóval szerintem mindenképp kérdezd meg max azt mondja h nem és legalább nem fog nyuszinak hinni
2010. márc. 26. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Ám ez kockázatos. De végül is feltehetsz mindent egy lapra. Ha csak kinézet alapján fogtok dönteni, akkor persze, találkozz vele.
2010. márc. 26. 18:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezt a logikát nem értem.Ha látsz egy csajt aki bejön neked és úgy döntesz hogy meg akarod ismerni odamész hozzá.Őt se ismered de mégis beszélsz vele.Tehát miért baj az ha nem ismerem annyira, majd megismerem.
2010. márc. 26. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Volt akivel 2 nap múlva találkoztam, de volt, akivel hetekig vártam. Ez tökre függött attól, hogy milyennek találtam az illetőt, meg épp milyen lelki állapotban voltam. Végül is megkérdezheted, de ha bizonytalankodik, akkor ne erőltesd még.
2010. márc. 26. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!