Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal egy éve vagyunk együtt, ő igencsak elkényelmesedett. Bővebben lent. Tudnátok segíteni? Kérlek!
Long story short: ellaposodott az amúgy jól működő kapcsolatom, kérlek adjatok tippeket mivel menthetném meg.
bővebben, akit érdekel:
Mindkettőnknek második hosszú kapcsolat, az övé 2,5 évig, az enyém 5 évig tartott. A kezdettől fogva nagyon egy húron pendültünk, bár ő eleve csendesebb, visszafogottabb típus, én pedig egy extrovertált, impulzív, néha szeszélyes lány. Ennek ellenére (vagy épp ezért) mindig jól kijöttünk, szinte legjobb barátok is vagyunk. Az utóbbi időben azonban nagyon elkényelmesedett (nem "szeretget" annyit, néha csak napi 2-3 puszi van köztünk és ennyi, valamint a szex is ritkult (bár pont úgy dolgozunk, hogy nincs közös pihenőnapunk, így valaki mindig fáradt - ő fizikai munkát végez, én 12 órázni szoktam késő estig.) ) Ennek ellenére érzem hogy szeret, megvannak a gondoskodás jelei, mondja is, de kezd olyan lenni a helyzet mint a székely viccekbe. Persze nem lehet mindig fenntartani a kezdeti lángolást, de ez más, ez több annál. Tényleg elkényelmesedett, nem romantikázik annyit.
Neki jó ez a kényelem, nekem viszont többre van szükségem (azért a kéthetente egyszeri szex helyett hetente mondjuk, vagy csak kicsit mutassa ki.)
Szerintem sokszor már úgy nézünk ki mint a haverok.. hülyülünk, elmegyünk edzeni együtt de semmi jele annak hogy kapcsolatban vagyunk.
Többször mondtam már neki. Hogy ez így nem jó nekem, elhanyagolva érzem magam, fiatal vagyok még ahhoz hogy a meleg fosban ücsörögjek nyakig és örüljek neki. (függetlenül attól, hogy szeretem.)
Most egy kis időt (nem szünetet) kértem. Persze félti a kapcsolatunkat, próbál változtatni, stb.
De tudom hogy az csak ideiglenes lesz megint.
Szerintetek? :( az amúgy teljesen jól működő kapcsolatunkat ennyiért nem fogom veszni hagyni, de valahogy ezen javítanom kell.
(A tipikus női magazinos "újíts magadon, frizuraváltás, stb" dolog szerintem itt nem válna be: amúgy is szeretem festegetni a hajam, külsőleg változatosan öltözök. Rendszeresen edzek, a testem is igényesen karban van tartva, nem kényelmesedtem el a kapcsolatunkban. Havonta, vagy maximum kéthavonta veszünk ki szabit, és találunk ki közös programokat, mint például wellness hétvége (ilyenkor iszonyatosan dúl a love, felpezsdül a kapcsolatunk, de csak átmenetileg), kirándulás, közös korcsolyázás, új sport kipróbálása amit egyikőnk se próbált még. Szerintem megteszem amit kell.)
Nagyon jól kiegészítjük egymást annak ellenére, hogy az alap személyiségjegyeink eltérnek, egy hullámhosszon vagyunk, lelkileg olyannyira közel áll hozzám, hogy nem dobnám el ezt csak úgy. Hiszek a kommunikációban, próbáljuk valahogy megoldani. Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Egyéb tanácsokat szívesen várok még ettől függetlenül. :)
"jó kapcsolat":
- nagyon elkényelmesedett
- nem "szeretget" annyit
- néha csak napi 2-3 puszi van köztünk
- a szex is ritkult
- nem romantikázik annyit
- azért a kéthetente egyszeri szex helyett hetente mondjuk (heti egy szex ekkora igény lenne???)
- úgy nézünk ki mint a haverok.
- elhanyagolva érzem magam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!