Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alig beszél velem, ha nem vagyunk együtt. Mit tegyek?
Távkapcsolat, tehát fontos lenne a nem élő kommunikáció is. Neki azonban elég, ha 2-3 naponta beszélünk... Engem ez nagyon bánt. Beszéltem már erről vele, annyit mondott, hogy ő a sok munka miatt sajnos néha ilyen magának való.
Én is szoktam őt keresni, többször, mint ő engem... de már félve, mert aggódom, hogy nyüg vagyok.
Élőben, mikor együtt vagyunk viszont minden jó, ő pedig beszédes, aktiv és törődő...
L23
Mi is havonta egyszer találkozunk, szintén távkapcsolatban vagyunk.
Érdekes, nálam pont fordítva volt, a párom minden nap többször felhívott és néha órákig beszéltünk. Nekem ez már nagyon sok volt és kértem, hogy beszéljünk ritkábban. Már csak minden másnap hív, de a közösségi oldalon egész nap írogat, ha ideje engedi.
Én nagyon nem igénylem, hogy "lógjanak" rajtam, ezért én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy 2-3 naponta beszéltek.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!