Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarország mikor ér el arra az értelmi szintre, hogy ilyesmit egyáltalán tervbe lehessen itthon venni?
Inkább az elgondolkodtató, hogy miért nem tudnak? Szerinted ne értene ehhez bármelyik férfi? :D Miért ne tudnának mit kezdeni egy kisgyerekkel? Azért nem tudnak mert nem is akarnak és letudják a dolgot azzal, hogy majd a nő foglalkozik vele.
A lányok az egész óvodás és egyerekkorukat végigbabázták ők erre készülnek egész életünkben. Nem mondom, hogy egy férfi ne lenne képes kicserélni egy pelenkát vagy megetetni a gyereket a tápszerrel, de nekem ez akkor is szembemegy a normál megyszokott társadalmi értékrenddel.
Unom már, hogy a mai világban mindehol azt próbálják elhitetni és sokakkal sikeresen, hogy mától megfordulnak a dolgok és így lesz a jó. Ez is egy ilyen téma nekem. A másik, ami totál kiveri a biztosítékot, hogy azt is fogadjuk el, mert úgy a jó, ha két férfi egymást bässza. Számomra a homoszexualitás is elfogadhatatlan és szembemegy azzal ami eddig a normális értékrend volt.
Ez is csak valami ostoba sztereotípia. Én nem sok olyan lányt ismerek, akik valóban végigbabázták volna a gyerekkorukat, mellesleg szerinted egy játékbabának mennyi köze van az igazihoz? :D Inkább a plüssök vagy a barbibabák mennek a kisgyerekek köreiben, egyik sem a gyereknevelésre készíti az embert :D Később pedig a számítógépen lógnak már a fiatalabb gyerekek is, már amikor én voltam kisgyerek, akkor is. Nagyanyád még talán babázott gyerekkorában, de manapság már nem szoktak csak az egész kicsi gyerekek. Mindenesetre akkor se sok köze van a gyerekneveléshez annak, hogy hurcolod ide oda a játékbabát és néha eljátszod, hogy megeteted. Ezt a hozzászólásodat te sem gondolhattad komolyan.
Itt egy felmérés a témával kapcsolatban. Elég szétszórt. Ahogy elnézem jócskán megoszlanak a vélemények ezekben a kérdésekben.
És szerinteed nem lesz kijátszva ez a pár szabály? Anno a fészekrakó program is így indult aztán az lett belőle, hogy a cigók felvettek rá pénzt random, mert az ügyintéző elintézte nekik "húsz százaléké'"
18: most nem azért, de miért elleneznél pár nap plusz szabadságot, amit a gyerekeddel/családoddal töltesz? Csak mert majd biztos mások megszerzik, ezért irigységből inkább nem is akarod, hogy egyáltalán legyen?
A cigányság egy másik kérdéskör, ezügyben kettős érzéseim vannak, mert valóban mi, a befogadó ország sem vagyunk túlontúl "befogadók" velük szemben, másrészt viszont ennek oka van, nagy részük úgy viselkedik, hogy leginkább gázkamrába kéne őket zárni, nem segélyekkel segíteni. De most csak azért megvonni valamilyen pozitív dolgot a teljes magyar lakosságtól, csak hogy ne kapjanak belőle a cigányok is, ez azért nem oké hozzáállás.
A gazdaságot meg nem az teszi tönkre, hogy pénzt adnak az embereknek. Ha van pénzed, többet költesz, ez egyértelműen pozitív. Nem fog ettől összeomlani a rendszer.
Ehhez viszont nagyon erős szűrő kellene, hogy a cigány/lumpenproli egyedeket kiszűrjék, akik azért vállalnak egy gyereket gyorsan, hogy lehessen lógni (+ cigóéknál segíjke is, meg ha baj van akkor lehet mutogatni a gyereket amitől a belpestiek szíve rögtön meglágyul és küldik a pénzikét... amit ugyanez a cigó röhögve költ piára, sorsjegyre, cigire (helyi kolóniából kiindulva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!