Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A látszat fontosabb a valóságnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A látszat fontosabb a valóságnál?

Figyelt kérdés
+ Ki hogyan értelmezi ezt...?
2010. márc. 25. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert a valóság elöbb utobb kiderül. és akkor nagyon fájdalmas lehet. :S
2010. márc. 25. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
szrintem nem a fontos rá a megfelelő szó. Vannak helyzetek, ideiglenes állapotok amikor fel tudsz venni egy szerepet és el tudod azt játszani, határozott cél elérése érdekében. (munka pályázás,baráti társaságba beillszkedés). De azt gondolom, hogy hosszútávon nincs értelme, mert nem lehet kiépíteni igaz barátságokat,párkapcsolatot se .. átversz mindenkit, és saját magadat is. Tudatosan.
2010. márc. 25. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:

igaza van az elsőnek.

Inkább a valóságot lásd mint a látszatot hisz egyszer a látszat elmúlik és kiderül ,hogy az angyal az inkább ördög...

én úgy értem:valaki azt mutatja ,hogy ő rendes kedves figyelmes segítőkész ,de igazából teljesen más....

2010. márc. 25. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem amugy nemrég volt egy ilyen sztorim épp.

mondjuk könnyű volt az illetőnek, mert többnyire csak neten csacsogtunk. Több mint fél évig hittem, hogy olyan, amilyennek mutatja magát.

És lám, kiderült, hogy totál az ellenkezője.

Valszeg én is hibás voltam, mert elképzeltem valakit, aki nem is ő volt, és igy könnyű volt neki a szerepet tartani.

De ez is kiderült...igaz, kicsit későn, sok sérüléssel, de jobb késöbb....

2010. márc. 25. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
hát neten,chaten,msn-en könnyű szerepet játszani... :D
2010. márc. 25. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerettem abba a hazug álomvilágba. nyilván mert nem tudtam, hogy az.
2010. márc. 25. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sosem játszom meg magam,a valóságban is ugyanolyan kedves segitőkész és nagylelkü vagyok mint a neten..ezt sok ember tudja igazolni..
2010. márc. 28. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.
2010. márc. 28. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:

11:12

Nem is az a kérdés, te milyen vagy, én is ugyan olyan vagyok. De, ez nem jó. Mertem érezni, erre ráb@sztam.

Soha többet. ennyi. Sz@arni kell az egészre, csak így működik.

2010. márc. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!