Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasival kb 3 hete nem beszéltünk, az már örökre esélytelen?
Ismerkedtem valakivel, de sok negatív dolog történt köztünk. Nem nagyon bíztam benne, mivel népszerű sportoló az illető és rengeteg nő veszi körül. Nagyon sok dolog miatt kifejtettem nem tetszésemet is: pl. ígért valamit, de nem tartotta be. Volt, hogy eltűnt szó nélkül többször is 4-5 napra. Ezt is szóvá tettem. És nagyon erőltette a csetes üzenetküldést az élőszó helyett, pedig, amikor megismerkedtünk már találkoztunk. Most az utolsó hosszasabb eltűnésénél rákérdeztem, hogy akkor hogyan gondolja ezt a dolgot és minek akart engem megismerni, ha csak így hébe-hóba jelentkezik..
Ennek örökre annyi?
Alapvetően tetszik a srác, mert egy jólelkű, intelligens, humoros, bújós srácnak ismertem meg, de ezek a dolgai hát....
De úgy gondolom, hogy az esetleges szerelemhez hozzátartozik a megismerés és elfogadás?
Ennek a dolognak már örökre off szerintetek vagy fog még valaha jelentkezni? (Én nem fogok írni)
A kémia elég erős volt köztünk az eltünögetős pontig, aztán tényleg elromlottak a pontok, mert kezdtem kifejezni a nem tetszésem és nem tudtam türelmesen várni.
Azt kell mondanom, hogy szinte biztos.....
Te komoly kapcsolatot akartál és aszerint viselkedtél, a srác meg valószínűleg nem.
Jobb ez így Neked, nem gondolom hogy hibáztál volna!!!!
37F
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Mondhat bármit ha nem annak megfelelően cselekszik!!!!
37F
Egy 30 éves pasinak már illene tudni, hogy egy 30-as Nő mire vágyik....nem követtél el semmilyen hibát.
Olyan Nőt keres maga mellé aki elviseli a kicsapongásait, aki olyannak fogadja el amilyen.....nos Te pont nem ilyen Nő vagy. Te társat keresel nem egy "egoista legényt" akiért önként rajonghatsz.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!