Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális egy kapcsolatban, ha hetente csak egyszer találkozunk?

Figyelt kérdés
több mint egy éve vagyok együtt a párommal,de sztem nagyon kevés az az idő amit együtt vagyunk. általában szombat délutántól vasárnap délutánig vagyunk egymásnál hátvégén! nekem ez nagyon kevés és mindíg már annyira hiányzik. ő meg azt mondja, ha többet találkoznánk akkor hamar megunnánk egymást! ja és mellesleg csak 10 km re lakunk egymástól! mi a véleményetek? nekem ez így nagyon nem jó:(
2010. márc. 25. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez ritka kevés... így hogy már 1éve együtt vagytok és 10km-re laktok egymástól.. én 50km-re lakok a barátomtól és 1,5éve vagyunk együtt. De minden szünetet,hétvégét együtt töltjük,péntek délutántól-hétfő reggelig általában.. és ő dolgozik+suliba jár,nekem meg suli,hétköznap meg msn és telefon.De így sem lehet megunni a másikat.. ez szerintem hülyeség.. ha unjátok egymást nincs értelme folytatni. De ezt beszéld meg vele is...
2010. jún. 23. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Istenem...10km... >.<

A barátom gyalog elsétálna annyit értem...

Csakhogy mi 250km-re lakunk egymástól és elég ritkán tudunk találkozni,de most a nyár is.Szerintem te is 15-17 éves lehetsz,szóval a vizsgák meg ilyesmi eléggé abszurd.Ha a barátod is akörül van,akkor nem tudom miért nem láthatjátok egymást gyakrabban.Szerintem is elég kevés az a heti egy nap ilyen távnál.Talán igaza van,hogyha túl sokat találkoznátok megunnátok egymást,de ez nem mindig így van.Mondd meg neki,hogy te igenis vágysz a társaságára mert szereted és legalább még egy találkát csúsztasson be hetente,mert kevésnek érzed azt az egyet.Ha szeret akkor megérti és próbál valamit tenni,de ha nem lehet/nem tudja,hiába akarja,akkor azt el kell fogadnod.De ha nem tudja és nem is akarja,az már egészen más...

Ł/15 ^^

2010. jún. 23. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem is kevés. az én "fiúmmal" hetente 2-3x találkozunk és 26km-re lakik. megoldjuk. főleg h szünet van:Dés ha szeretitek egymást akkor nem unjátok meg egymást.(L)
2010. jún. 23. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi miatt nem tudtok találkozni. Persze, kevésnek tűnik a heti 1 tali, de ha tényleg annyira elfoglalt, hogy nem fér bele több, akkor meg lehet érteni. Megint más a helyzet, ha a hét többi napján a haverokkal lóg, vagy otthon tv-zik stb. Szerintem csak akkor akadj ki, ha megoldható lenne a több tali, mégsem akarja.
2010. jún. 23. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem normlis, nekem elég lenne. De nyilván mindenkinek mások az igényei, ha neked nem elég, akkor beszéljétek meg!
2010. jún. 23. 16:16
 16/16 A kérdező kommentje:
végee....
2010. júl. 12. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!