Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális egy kapcsolatban, ha hetente csak egyszer találkozunk?
Istenem...10km... >.<
A barátom gyalog elsétálna annyit értem...
Csakhogy mi 250km-re lakunk egymástól és elég ritkán tudunk találkozni,de most a nyár is.Szerintem te is 15-17 éves lehetsz,szóval a vizsgák meg ilyesmi eléggé abszurd.Ha a barátod is akörül van,akkor nem tudom miért nem láthatjátok egymást gyakrabban.Szerintem is elég kevés az a heti egy nap ilyen távnál.Talán igaza van,hogyha túl sokat találkoznátok megunnátok egymást,de ez nem mindig így van.Mondd meg neki,hogy te igenis vágysz a társaságára mert szereted és legalább még egy találkát csúsztasson be hetente,mert kevésnek érzed azt az egyet.Ha szeret akkor megérti és próbál valamit tenni,de ha nem lehet/nem tudja,hiába akarja,akkor azt el kell fogadnod.De ha nem tudja és nem is akarja,az már egészen más...
Ł/15 ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!