Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat sokaknál a túlzott anyagi elvárás manapság? Miért nem elég semmi sok átlagos, elvileg normális, tanult nönek?
Adott egy 6 éves kapcsolatom. Egyetem elején indult, akkoriban gyorsétteremben dolgoztam. Ö meg egy gyárban hétvégén. Meglett a diploma, nyelvvizsga mindkettönknek. Anyagi téren minden rendben volt, legalábbis eddig úgy hittem.
A koszos, barátokkal együtt kivett albérletböl ma egy új építésü 55nm-es lakást bérlünk.
A rosszul fizetö meló helyett mindketten 180 nettót keresünk (sajnos hiába a diploma, szaktudás, örülhetünk hogy van munkahelyünk - sok kollégát bocsátottak el az évek alatt)
Nem volt autónk, most egy 7 éves jó középkategóriás autónk van.
Nyaralni soha nem voltunk, azóta minden évben a közeli tengerpartokra megyünk.
Sajnos kiborult a bili hétvégén. A fejemhez vágta, hogy mi soha nem megyünk semmi izgalmas helyre, mert neki minden barátnöje, munkatársa bejárta már huszonévesen a világot. Persze a fizetésük ugyanannyi mint nekünk. Mind járt már az USA-ban több hétre, a távolkeleten több helyen és Spanyolországnál közelebb nem mennek nyaralni. Sielni járnak, Valentin napon meg külföldi wellnessbe. Meg húsvétra is becsúszik egy hétvége. Mutogatta a képeket hogy 6 barátnö is a 40 fokban nyaralgatott most Szilveszterkor (amúgy mind ugyanolyan albérletben lakik mint mi, ugyanannyi a kiadásuk. Nem az olcsó lakásom spórolnak)
Egy USA 3 hetes nyaralás ismeröseim szerint akik voltak, 800 ezer - 1 millió forint/fö. A távolkelet a fele is lehet akár de az se olcsó.
El se tudom képzelni, hogy lett ez ilyen általános! Átlagos nök, átlagos fizetéssel! Szerintem ez nem a magyar valóság! Nagyon nem!
Persze kibukott hogy a pasijuk minimum 2x annyi keres mint ök! De ez sem indokolja. Én az európai nyaralás mellett maradt pénzt félreteszem hogy saját lakásunk lehessen. Ezek szerintem semmit nem tesznek félre, nem gondolnak a jövöre.
Én is szivesen nyaralgatnék évi 5x, de akkor az lesz a baj, hogy 30 évesen egy albérletben vagyunk, nem sajátban.
Megkaptam hogy nekem férfiként legalább 1.5x annyit kéne keresnem, hogy öt boldoggá tegyem és élvezhessük az életet.
Más is tapasztalta ezt manapság?
akkor lennél lúzer ha hagynád, hogy az ilyen idióta nők rajtad élősködjenek és lehúzzák a félrerakott pénzed...
és ő mondja, hogy lúzer vagy? ő hol is tart? mennyi pénze is van?
szerintem jól tetted, grat hozzá, aztán sok sikert a továbbiakban :)
22F
"Ha amerikába viszem, ahhoz 3 évig! kellett volna mindent félretennem! Utána meg az lett volna a baja, hogy ennyi idösen albérletben vagyunk, bezzeg a barátnöknek milyen lakása van/lesz (házasság útján)"
Teljesen igazad van.
Jól tetted, h szakítottál.
Nála azért biztos találsz értelmesebb nőt.
Sok sikert!
Kösz mindenkinek!
Azért nem úgy volt az hogy én kidobtam, ő is ugyanannyira akarta. Mondjuk közös döntésnek.
Az az ijesztő az egészben hogy évekig normális gondolatai, felfogása volt aztán pár hónap alatt behülyült és kifordult magából. Nem tudom ezután mi garantálja hogy nem esek ugyanebbe bele. Bár most 1 évig biztos nem csajozok. Még fel se fogtam amúgy!
Vicces még hogy pár hete kérdeztem itt a barátaink kapcsolatáról hogy mi lehet a baj velük. Kicsit irónikus.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
Egyébként sajnálom a szakítást, de ez volt a helyes döntés.
Én azt figyeltem meg, hogy új eletszakaszba lépés esetén a legtöbb esetben drasztikus személyiség változás áll be. Érdekes téma ez mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!