Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázat arra, hogy nincs pasija egy 20-30 év közötti átlagos vagy jó kinézetű lánynak, akinek van esze is és normális (nak tartja magát)?
Mivel itt egy csomó olyan kérdés volt, hogy miért nincs a fiúknak barátnője, ezért feltettem ezt a kérdést is. Kíváncsian várom a válaszokat.
Annyit kérek csak a fiúktól, hogy ne ide jöjjenek vitatkozni, csak hallgassuk meg a lányok verzióját. Köszi!
Nekem azért nincs,m eddig mindig 'sikeresen' kifogtam ugyanazt a típust (bunkó,egoista,stb.). Illetve sosem voltam kapcsolatfüggő, nem tudok úgy összejönni valakivel,h majd megszeretem.
Nem a külső a fontos,hanem,hogy legyen kémia,a kisugárzása fogjon meg /egyetlen elvárásom,h magas legyen/. Egyáltalán nem vagyok otthonülő típus, minden héten eljárok szórakozni. Ami még probléma,h túl jól érzem magam egyedül.
Évente egyszer találok egy olyan pasit,akitől eláll a lélegzetem is, de róla is kiderül,h egy kis p*cs...
2-es jókat mondott. + még sok sok sok sok sok oka lehet.
Lehet személyre szabott is.
egy emberi kapcsolat nem ugy mukodik, mint az allatoknal, hogy "ott van egy egeszseges, eros nosteny, kozosulok vele"
attol meg, hogy valaki esetleg minden szempontbol vonzo, nem jelenti azt, hogy o is megtalalja azt a ferfit aki kielegiti az igenyeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!