Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagal egy igazi no arra, hogy a ferfi (majdnem-parja) nem valaszol az uzenetekre?

Figyelt kérdés

1. Annyiban hagyja, tobbet nem keresi;

2. Ketnaponta probalkozik;

3. Kethetente probalkozik;

4. Egyeb

A ferfi munkahelyi problemakkal kuzd es hatarozatlan/bizonytalan a parkapcsolatokat illetoen.

2016. jan. 3. 10:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan keresd. 1x úgyis megtelik a heréje
2016. jan. 3. 15:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Én biztos annyiban hagynám, többet nem keresném. Vagy érdeklem vagy nem , ha nem keres biztosan nem fontos neki.
2016. jan. 3. 20:04
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
már irtam ide, az ilyen férfitipussal jonéhányszor találkoztam már, általában nálam és a környezetemben lévő lányoknál nem az az igazi baj, hogy nem érdekled, ( a legtöbb esetben nagyon is érdekelték őket a lányok),hanem hogy ezt felülirhatja a saját bizonytalansága vagy egyéb körülmény. de az ok mindegy a dolog végkimenelte szempontjábol. mivel nehéz esetek, én keresném még, de előbb minél többet várnék csendben, talán ha látja, hogy huzamosabb idő mulva is érdekel téged, nagyobb eséllyel lép, mintha napokon belül keresnéd. közben pedig nem kell agyalni, szomorkodni, begubozni,ha kedved tartja, finoman ismerkedni is lehet. vagy kidolgozol egy haditervet : ha van közös ismerős vagy más modja a találkozásnak, amit nem te szerveztél, csak a háttérből, akkor lépj igy és ha élőben találkoztok, valahogy add tudtára, hogy határoztta már el magát végre, hogy mit akar.
2016. jan. 6. 17:02
 24/24 anonim ***** válasza:
...finoman ismerkedni másokkal, ugy értettem
2016. jan. 6. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!