Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagal egy igazi no arra, hogy a ferfi (majdnem-parja) nem valaszol az uzenetekre?

Figyelt kérdés

1. Annyiban hagyja, tobbet nem keresi;

2. Ketnaponta probalkozik;

3. Kethetente probalkozik;

4. Egyeb

A ferfi munkahelyi problemakkal kuzd es hatarozatlan/bizonytalan a parkapcsolatokat illetoen.

2016. jan. 3. 10:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Csalodott egy lanyban, azon nem tud tullepni, es a kartierepitesre koncentral.

Magahoz kepest ugy veszem eszre, komolyan erdeklem, de ez egy hetkoznapi kapcsolattol annyira van mint Makotol Jeruzsalem.

Kedves utolso, igy mi a velemenyed?

2016. jan. 3. 11:49
 12/24 anonim ***** válasza:

Milyen az a majnem-pár??

Valaki,akit csak töltöget???

2016. jan. 3. 11:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező: és még a nőkre mondják, hogy karrieristák. Sok ilyen srácot láttam már. Ha az elmélet és gyakorlat között nem keres harmóniát, akkor gyakran van az, hogy egy rámenősebb és főleg pénzéhes nőszemély csap le rájuk. Az ilyen srácok az igazi szabad prédák az ilyen taktikus nők előtt.

Két hetenkért irj rá nagyon semlegesen és legalább meglátod merre irányul az egész.

2016. jan. 3. 11:51
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy olyan megoldást keress erre, amivel nem sérül a női önbecsülésed sem , de mégis előreviszi a helyzetet, mert hiába az önbecsülés, ha szerelmes lettél és ez egy jo kapcsolat is lehetne. Mindkettő fontos. Beszéljétek ezt át, nyiltan, többször is a férfival.
2016. jan. 3. 11:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezek a legendák, hogy milyen az igazi nő, meg az igazi férfi, károsak.

nem lehet elég jó indoka arra, hogy miért nem válaszol, kivéve talán

- ha túszul ejtették, és elvették a telefonját

- súlyos anyagi helyzete miatt se nethozzáférés, se telefon nem megoldható.

ezeken kívül egyszerűen csak más fontosabb neki, minthogy közeledjen felém. nem vesz komolyan.

2016. jan. 3. 12:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Te benyeled még ezt a "csalódtam jajajj , karriert építek előbb" dumát? Komolyan?

Figyu, aki akar, az keres és szakít rád időt, aki leszar téged, az talál kifogást. Neki láthatóan van bőven. LEmehetsz kutyáb aés írogathatsz meg keresheted, de magadat alázod azzl, hogy olyan busz után futsz, ami nem akar felvenni.

2016. jan. 3. 12:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

En sose hagytam, h szorakozzanak velem. Nem erzem viszonzottnsk a kapcsolatod. Ezert en leleptetnem a pasast es olyannal kezdenek, aki viszonozza a megkereseseim es ok is min 50%-ban kezdemenyez. Ettol egyenrangu egy kapcsolat , fokent ismerkedesnel.

N

2016. jan. 3. 12:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a karriere rendben van.Az lehet később is,meg most is, sőt amíg oda eljut, téged simán pattinthat és helyetted összejön mással! Ezt akarod?

Szerintem ne járasd le magad, és inkább érezd jól magad egyedül, légy nyitott mások felé,randizgass másokkal,járj el a barátaiddal, és ne keresd őt,ha esetleg ő jelentkezik,akkor diplomatikusan válaszolj, de ne azonnal.

2016. jan. 3. 12:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ilyen fekete-fehérek az emberek, különben nem lenne annyi probléma, játszma köztük, nem mennének szét a párkapcsolatok, üres lenne ez a kategoria is a gyakorin :) van az ideális világ és van a valoság...sok fiubarátom volt már, hogy bele volt esve évekig valakibe, nem mert oda se menni hozzá és másokkal jött össze. vagy pl. sok barátnőm, akik kezdeményeztek, anélkül nem jött volna létre az egyébként jol működő kapcsolatuk..stb. és hasonlo a hasonlot vonzza, akik nagyon ellenzik ezt a dolgot, gondolom, határozottabb személyiségek és ilyeneket is vonzanak be. az emberek sokfélék. én azért nem vagyok ez ellen, mert magamrol is tudom, hogy akikbe eddig a leginkább szerelmes voltam, azokkal jöttem össze a legnehezebben, holott kölcsönös vonzalom volt, és tudom magamrol, én mennyit nyammogtam, lamentáltam ezeken. szoval az, hogy valaki bizonytalan magában, vagy épp olyan az élete, hogy nem tervezett kapcsolatot, vagy csalodott előtte valakiben..stb. ,attol még az is lehet szerelmes és lehet neki fontos a kiszemeltje. és aki határozott és lép, nem csak ül a babérjain, az is lehet , hogy nem is érdekli annyira a nő, nem gondolja komolyan, vagy épp vigasztalodást keres, vagy aki igazán érdekelné, annak meg se meri mondani, csak ezzek a másikkal mer kezdeményezni. ennyit gondolok. a női önbecsülés is fontos és egy értékes párkapcsolat lehetősége is fontos. olyan megoldást kell keresni, ahol egyik sem megy a másik kárára.
2016. jan. 3. 13:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, nem mindegy, miért nem reagál, mik állnak a háttérben. Mondok egy elég szélsőséges példát: unokatesóm (ő lány mondjuk) tulajdonképpen munkahelyi kiküldetésben volt madarakat tanulmányozni Dél-Amerikában. 3 hónapig volt ott, és egyszer tudott egy e-mailt írni a családjának, hogy ne aggódjanak érte, jól van, csak ritkán jut nethez. Ilyen esetben pl. meg tudom érteni, hogy nem ír.

De én azt nem tudnám elfogadni, hogy randizgatunk, vagy már kapcsolatban vagyunk, és munkahelyi problémákra hivatkozva napi-kétnapi 5 perce nincsen arra, hogy válaszoljon egy üzenetre. Mondjuk nem tudom, én mennyire vagyok "igazi nő", de az alábbiakat csinálnám:

- rákérdeznék, hogy jól van-e... küldenék neki üzenetet és és hívnám is.

- ha elérem, elmondom, hogy ez nekem mennyire rosszul esik

- ha ezek után nem keres igazán, akkor még egyszer-kétszer megpróbálnám párnaponta

- ha lényegi változást nem látok, akkor dobnám, hacsak nincsen rá nyomós oka (az, hogy munkahelyi problémái vannak, az nekem nem elég), mert nekem olyan ember nem kell, aki ennyire nem vesz semmibe

Persze ezt nyilván úgy, hogy nem vizet prédikálok, hanem akármilyen szarul vagyok, vagy akármennyire mozgalmas a napom, kétnaponta minimum válaszolok az aktuális páromnak vagy majdnem-páromnak.

2016. jan. 3. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!