Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudjuk, hogy ő az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudjuk, hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok és szűz még. Nem azért mert lúzer lennék vagy ronda vagy társai, hanem mert az igazinak akarom adni magam. Eddig sok barátnőm volt, de jó hogy nem adtam oda magam, mert egyik sem volt az igazi.

Most van nagyon aranyos lány, akivel már egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretne már együtt lenni velem. De nem merek még, mert félek hogy olyan lánynak adom magam megint, aki nem az igazi.....

2015. júl. 26. 14:30
 1/9 A kérdező kommentje:
* De nem merek még, mert félek hogy olyan lánynak adom magam, aki MEGINT nem az igazi.....
2015. júl. 26. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Az igazinál nincs ilyen kérdés, azt érzed, de talán nem kellene túlparázni ezt a kérdést. Kicsit hihetetlen számomra, hogy egy férfi így gondolkodik, hacsak nem valami fanatikus vallási felekezet tagja...
2015. júl. 26. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:
2. ateista vagyok :)
2015. júl. 26. 14:37
 4/9 Mumusan ***** válasza:
41%
Mintha valami szentély lenne a földi porhüvelyed....
2015. júl. 26. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
El kell, hogy keserítselek, de olyan, hogy igazi, nem létezik.Akár aetista vagy, akár valami vallásban hiszel :) Úgy gondolom, hogy nekünk kell az "igazivá" változtatni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk adni annak a bizonyos valakinek, akivel összehoz az élet. :) A párkapcsolatok pedig két félből állnak, tehát hogyha te magadból a maximumot hozod ki, azt adod neki, akkor neki mi oka lenne arra, hogy ne tegyen ugyan így?:D Amúgy megértem, hogy nem akarod csak így odaadni a szüzességedet, de ez ma már nem egy fel hype-olt dolog, aminek van előnye is és hátránya is, pont úgy, mint annak hogyha túl sokáig tartogatod.
2015. júl. 26. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor csak egyszerűen furcsa. Ne parázd túl, érezd jól magad, ha vágysz rá, akkor engedd, hogy megtörténjen, és védekezzetek, aztán ha mégse ő, legalább volt egy remek időszakod. Nekem nem az első volt az igazi, de nem bántam meg, mert akkor nagyon jó volt. Az igazinál azt érzed, hogy senki nem volt ilyen hatással rád, és nem tudod megmagyarázni, miért.
2015. júl. 26. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha odaadod magad és jó a szex, akkor ő lesz az igazi. Ez azon is múlik, milyen vele. Ha minden más kapcsolat megvan, lelkileg, akkor ha testileg is stimmel, ő lesz az igazi.
2015. júl. 26. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy nőm, aki folyton avval nyaggatott: Honnan tudhatja ő meg, hogy ki az igazi? Pszichológusok azt állítják, ha egyáltalán felmerül benned ez a kérdés, akkor: Ő biztos NEM az igazi! Az igazinál állítólag már az első pillanattól kezdve érzitek: Örök időktől fogva összetartoztok.
2015. júl. 26. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu a kerdes.

Am, ha megsem, az Igazit szemkontakt alapjan ismered fel, vagy valami egyeb osztonos tulajdonsagarol, pl. a mozgasa is lehet ismeros.

Nagyon razos egyebkent az Igazival ismerkedni :) Mivel Te es O egy Lelek vagytok, lesz olyan 'kedves', hogy a legrosszabb tulajdonsagaidat mutatja majd feled TUKORKENT, hogy lasd, milyen seruleseket kell a sajat lelkedben meggyogyitanod.

Tizen X ev spiritualis utazas utan is eleg nehez volt ezzel a dologgal megkuzdenem ... ha viszont ateista vagy ... amikor megtalalod OT, utana mar hivo leszel, ez garantalt ;)

2015. júl. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!