Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közénk tudna állni a "mostoha testvére"?
Udvarol egy srác, azaz már itt van ma holnap 25 éves, azaz felnőtt, ami leszűrhető a szemléletéből és felfogásából. Sok időt szenteltem bele, teljesen oda vagyok érte,hihetetlenül normális. Azonban kiderült, hogy ő az anyja első házasságából van, s van egy édes testvére, akit imádok, azonban akkoriban ő az anyjával maradt,az pedig újból férjhez ment, ebből a frigyből lett a Dávid,a mostoha öccse. Híre van a városba mekkora egy p*cs, kétszinű és beképzelt, nagyon menőnek hiszi magát, de csak egy felfújt kis krapek,valódi izmai nincsenek. Lezülött,munka kerülő Isten nyila.. Nem is ez a lényeg, hanem hogy UTÁL ENGEM! Akkoriban bepróbalkozott, és nem voltam rá vevő, de ismerve őt megpróbálna nekem keresztbe tenni ha az Istivel összejönnék. Durván játszik,s mindenre képes. A Dávid és az Isti utálják egymást, a Dávid le is tagadja. Elvileg világ életükben utálták egymást,mivel őt az anyja elkényeztette,a srác viszont háttérbe szorult, mivel "maradék" gyerek az előző férjétől. Attól tartok, hogyha összejönnék vele, akkor Dávid ellenem lenne,s szülei se tolerálnának akkor ez miatt, de nem véletlen akar az Isti külön menni onnan! Nem vághatnék neki komolyabban vissza,mert akkor rólam lenne meg a vélemény ,tetejére konfliktust szülnék a családba, az apja egyértelmű ki mellé állna, az anyja meg kérdéses de inkább a Dávid mellé,hiába fia az Isti is, az lenne hogy az gyereke, barátnője meg lehet még.
Elmondtam ezt neki is hogy mitől félek, amire azt válaszolta ne izguljak,mert mindent megtudunk beszélni,a Dávidnak meg azt se hiszi el amit kérdez. Bérfaterja lenne a legkevesebb, vele nem kell foglalkozni mert ő se tenné velünk,elvégre nem a gyereke, az anyja meg hát Dávid exei után ( r* bancok) én lennék a szíve csücske. (Nem kéne neki nyal.nom,hamar leesne neki milyen vagyok)! Szerinte Dávid azért lett olyan amilyen mert mindig mindent ráhagytak. Elkényesztették.
Ha meg minden kötél szakad is de megoldaná ne álljon közénk. Elég felnőtt már hogy tudjon mérlegelni,nem?
Másik ok, hogy mi van ha olyan mint mostoha öccse?
Tudom előítélet de félni kezdtem, ő meg annyit reagált hogy idővel majd látom, hisz csak úgy tud bizonyítani.
Vélemény? Én 18 vagyok,a Dávid 21-2!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!