Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg be kéne szállnom a költségekbe?
Vagyok én,egyetemeista,de dolgozom,aki kollégiumban lakik.
Van a pasim,aki a hitelre vett lakásában lakik.
Többnyire nála alszunk,ez annyit tesz,hogy én munka/egyetem végeztével elmegyek hozzá. De még a koleszban megfürdök. Majd reggel elindulok a doltomra,tehát tényleg csak alvás.
A hétvégét is hasonlóan töltjük,én tanulok a koleszben,ő csinál,amit akar.
A minap le lettem cseszve,hogy mivel már gyakorlatilag együtt élünk((????szerintem ez messze van az együttéléstől) fizessem a rám eső rezsit!
Ok,pisilni és néha kakilni szoktam nála,de ezért mennyit kéne fizetnem???

Igen,egy barom.
De most nincs energiám a f,,szságait hallgatni. Majd holnapi vizsga után végleg elköszönök tőle!(persze most az is gond voló,h egész hétvégén tanultam...)
Szerencsére nincs cuccom nála!! :-D

A "diplomás" válaszolónak eddig terjed a tudománya (ezt nekem írta):
Nem kiscsillag, de látom, hogy te Ablakpucolás és WC fényesítés szakon végeztél:-DDDD
Na, diplomás, kis ötödik bé osztályos barátom, ezzel csak magadat minősíted.

Kíváncsi vagyok ennek a fejleményeire.
Egyébként veled értek egyet, bár én azért vinnék is valami apróságot magammal, nem csak úgy jöttem. Egy vacsi összedobásához vagy ilyesmi.

Arra a kérdésre én linkeltem be a saját kérdésemet,mert nem hittem,hogy van még ilyen pasi! :-)
Az én sztorimnak pedig már pont került a végére,mint ahogy írtam is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!