Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szörnyen érzem most magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem most magam, miért jött ez rám?

Figyelt kérdés
Tegnap bulizni voltunk a barátommal és találkoztunk egy ismerős párral. Mi aztán a csajszival táncoltunk, a fiúk meg mellettünk álltak és beszélgettek, aztán elmentek a pulthoz inni. Nem tudom mi jött rám, csak vártam volna hogy a barátom majd odajön hozzám és táncolunk, direkt kihívóan is táncoltam és olyan ruhát is vettem fel. A lány szerintem észrevette rajtam, hogy valami van, azt mondta ne foglalkozzak vele, sz_rjam le. Táncoltunk tovább, közben elmentünk a mosdóba és mire visszajöttünk nem voltak sehol a fiúk, szó nélkül eltűntek. Én ideges lettem, de a lány persze mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd biztos jönnek, stb. Már vagy 15 perce ott táncoltunk, sehol nem láttam a barátom, ráadásul "ránktapadt" pár pasi, ami szintén idegesített. Aztán inkább leléptem, mert már majdnem elsírtam magam, nem tudom mi jött rám. A barátomék egy másik pultnál ittak, látta rajtam, hogy baj van, így inkább hazamentünk. Nagyon gázul érzem most magam... 7 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk, de szerintem én jobban ragaszkodok hozzá, mint ő hozzám, így nem is akartam erről beszélni, nem tudom miért... Ez már tényleg beteges ragaszkodás a részemről? Annyira rossz és utálom magam azért, mert ennyire nem tudom meglenni nélküle...
2016. jan. 1. 12:51
 1/4 RRR ***** válasza:

te másra számítottál,de ő meg nem kapcsolt,a haverjával volt el

van ez így

ne rágd magad ,tök felesleges

de beszéld ezt meg vele,mert biztos érzi,hogy bajod van,de nem tudja miért

2016. jan. 1. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem törődik veled a párod egy buliban, az semmiképp nem természetes.
2016. jan. 1. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hitte jól érzed magad táncolás közben, beszélgettél a másik lánnyal, lehet ő sem akart rajtad lógni egész éjszaka. Ő is jól érezte magát a haverjaival, kicsit kiengedte a gőzt. Ha ezen kívül nincs semmi probléma szerintem kár lenne felfújni a dolgot. L
2016. jan. 1. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak az van, hogy a barátod nem gondolatolvasó.Talán jobb lett volna ha odamész hozzá és táncolni hívod, ha már az a vágyad.A fiúk nem sokat értenek az ilyen "jelekből", nem gondolatolvasók és nem értik, ha egy lány csak duzzog vagy rossz kedve van.Mondani kell, határozottan, ha valamit akarsz.
2016. jan. 1. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!