Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon zavaró, ha a nő jóval kevesebbet keres egy kapcsolatban?
"Ha megbízható a férfi , akkor ilyenkor jó, ha
nem számolgattok, hanem összedobjátok
közösbe az összes pénzeteket így nem lesz a
számolgatás, hogy én ennyit költsek, te meg
annyit."
Ez esetben a nőnek kell megbízhatónak lennie, hiszen ő keres kevesebbet. Szerintem elírtad. :-)
Engem zavarna. Ragaszkodom a felesben fizetéshez, hogy a másik sose nevezhessen a krvájának.
Viszont ha ő olyan bútorokat akar, aminek a felét nem tudom kifizetni, akkor mi van?
Akkor az van, hogy feladod azokat az értelmetlen elveidet, kedves utolsó.
Nem lehet egy kapcsolatban patikamérlegen kimérni mindent. Mert akkor árazd már be azt is, hogy mibe kerül kihordani egy gyermeket a nőnek vagy épp utána 24 órában felügyelni. Vagy mennyi értéket képvisel az, hogy többnyire a nő főz, mos, takarít otthon.
Szerintem az a kapcsolat vége (vagy nagyon az eleje:)) amikor fillérezgettek és minden költséget szigorúan feleztek.
Szigorúan nem, de ha valaki folyamatosan nagyságrendekkel drágább dolgokat vásárol, mint amit ki tudok fizetni, az olyan,mintha kitartott nő lennék. Azért a gyereket szülő nő kap gyest, és én gyűjtök is arra az időre, hogy akkor is tudjam majd fizetni a rezsit, amikor gyesen vagyok.
Amúgy ha mindent a másik vesz meg és az ő nevén van, akkor dob ki, amikor akar, nem? Pedig lehet hogy egy olcsóbb bútorzatot egy nembankárral tényleg felesbe megvehettek volna, úgy, hogy mindkettőé legyen, és senki ne érezze kiszolgáltatva magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!