Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, hogy változtassak ezen?
Minden okom megvan rá,páromnak sosem voltam az "egyetlen".
A kapcsolatunk elején a hátam mögött találkozgatott más nőkkel,társkeresőzött,bulikba járt.Ha mentünk valahová,minden nőt megbámult,utánuk fordult.A tévében is ha lát valami jó nőt,kikapcsol az agya,nem is hallja ha szólok hozzá.
Két hónapja lebukott,hogy regisztrált a facebookra,amivel csak annyi bajom van,hogy nem mondta el és hogy szingliként tüntette fel magát,a lakhelynek pedig a szülővárosát,holott két éve nálam lakik.
Arra már gondolni se merek,mit csinálhat a munkahelyén (szerintem azt sem tudják a kollégái,hogy a világon vagyok)
Elmondása szerint imád,velem akarja leélni az életét.Most játsza a "jófiút",de úgy érzem ennyi sz arság után,hogy csak álarcot húzott.
A legrosszabb,hogy féltékenység gyötör,borzasztóan szenvedek.
Ha nézünk valami filmet,már akkor is azon agyalok,hogy ő csak a nőket lesi.Nem merek vele már társaságba menni sem.
Nem tudom,mit tehetnék..
azon kéne elgondolkodnod, hogy miért egy ilyen férfit választottál párodnak. senki sem kényszerít, hogy vele legyél, és a fentiek alapján nem sok örömöd van beben a kapcsolatban. szóval ne legéyl áldozat... szedd össze magad, mert így csak szenvedni fogsz.
23n
"Nagyon féltékeny vagyok, hogy változtassak ezen?"
Ez nagyon egyszerű. Csak keress egy olyan pasit, akiben megbízhatsz, és magától megoldódik a "problémád". Pusztán azért vagy féltékeny, mert a párod megbízhatatlan.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazatok van,ki kell lépnem ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!