Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha vékonyabb lennél, többször megdugnálak! " Tudnátok tanácsot adni?
Ezt mondta a párom (23/F). Havi 4-5 alkalommal szeretkezünk. Másfél éve vagyunk együtt, azóta sajnos 53 kilóról felhíztam 60-ra. A hónapok alatt megcsappant a szexuális életünk, amit azzal magyaráz, hogy nem kíván annyira, mert neki nem tetszik hogy "husis" vagyok. Tudom, hogy le kell fogynom, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk, meg vissza is szeretném nyerni a régi formám hogy magam miatt is főként, de mégis el vagyok keseredve nagyon. Ez lenne az igaz szerelem? Ha szeretsz valakit, akkor pár kiló plusszal is szereted, nem? Mert elvileg szerelmes belém, és érzem is, de ezek után már kételkedem benne, hogy ez biztos szerelem-e vagy csak szeretet.... Tudom, hogy az exe egy utálatos nő volt, de vékony volt és szexi, és többször is megcsalta a lány, nem szerette a páromat, és pàrom se szerette őt ezek miatt annyira, mégis többször szexeltek, mint mi. És párom szerint a szex érzelmeken alapul. Ezek szerint mègse, sokkal többet nyom a szexi külső??? (Egyébként tuti nem csal meg, mert minden szabadidejét otthon tölti, együtt élünk, nincsenek titkolnivalói, utánajártam. Sőt nincsenek gyanús jelek sem. Ezt kizárom abszolút.)
Borzasztóan csalódott vagyok, összezavart, kétségbeesett. Másfél éve vagyunk együtt és vele terveztem a jövőmet. Kérlek adjatok hasznos tanácsokat. 22/L
Ja hogy inkább hazudjon a szemébe. De az hót ziher hogy ha valaki még egyszer azzal jön hogy a külső is számít mert kell a kémia, akkor belinkelem neki ezt a kérdést.
A 7 kg tényleg nem sok, alig több mint 10 %, holnaptól dolgozzatok többet minden nap egy órával. Bár a havi + 20 az soknak tűnik, de a napok között eloszlik.
Szóval nyaljátok csak a kérdező seggét, engem meg pontozzatok le, mert csak ahhoz értetek, engem meg nem érdekel
Hát ne haragudj de a külső iszonyatosan fontos! Én is kiakadnék emiatt.
Természetesen a dolgot meg kell beszélni, nem szabad bunkónak lenni. de egyértelmű, hogy neki nem jönnek be az idomok. Attól még szerethet téged.
Én sem örülnék neki hosszú távon, de próbálnék segíteni a szerelmemnek. Lássa rajtad, hogy akarod a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!