Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, titeket mennyire zavarna, ha a barátnőtök kb 10 kilóval nehezebb lenne nállatok? Volt már valakivel ilyen?
Hát engem meg zavarna ha a pasim gebe lenne.
N😀/24
Vagyok olyan 95 kiló a 187 centimhez.
Engem nagyon zavarna, ha a barátnőm verné a százat.
Én olyan 75 kiló környékén voltam, amikor a férjemmel megismerkedtünk, ő meg kb. egy tizessel kevesebb. Sosem zavarta. Mármint az, hogy én kicsit husibb vagyok. Az igen, hogy ő vékony, de az meg engem nem zavar. Mindketten alacsonyak vagyunk, szóval nem egy kétméteres pasit kell elképzelni ilyen súllyal, alapvetően normálisan néz ki, szerintem kimondottan jóképű is, de tény, hogy elég vékony, pedig aztán eszik rendesen, néha csak nézek, hogy mennyit.
Ő meg sosem gondolkodott úgy, hogy neki ennyi vagy annyi kilós nő nem kéne, neki teljesen mindegy, hogy mit mutat a mérleg. Mondjuk ahogy észrevettem, hiába, hogy sosem voltam az az 50 kilós kis vékonyka csajszi, valahogy mindig bőven akadt jelentkező így is.
Miért írkálnak fiúk a 80-100-110 kilójukkal? XD Nyilván egyikőtöknek se kéne 90-110-120 kilós nő. XD
Mondjuk a kérdés így van feltéve, de na. Azért mégiscsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!