Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha nem hagy békén a volt barátnőtök?
Figyelt kérdés
Szóval röviden volt egy több éves kapcsolatom, közös gyerekünk is van. Ő többször is szakított velem, nem tudta komolyan értékelni a dolgokat meg a kapcsolatot. Ez idő alatt én azon voltam, hogy jó legyek meg minden jól menjen, de akkor nemsokat tett azért, hogy jó legyen. Elértem arra a pontra, hogy már nem akarok vele lenni és ő most szó szerint nem hagy nyugton, a gyereket fújja, hogy van egy közös gyerekünk, meg ő mennyire szeret. Nagyon rajta van a dolgon, minden nap keres hiába mondom neki, hogy nem. Mióta ezt csinálja mégjobban elment a kedvem, hiába mondtam neki, hogy hagyjon egy darabig békén.2015. márc. 21. 11:28
1/3 anonim válasza:
Ha egyedülálló lennék, én SOS visszatérnék a volt barátnőhöz. Főleg ha gyerek is van.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak van egy olyan érzésem, hogy egyszerűen nem tudok vele lenni ha főbe lőnek se, főleg ez az értetlenkedés után. Többször is volt esélye és amikor normális voltam akkor mindig cserben hagyott.
2015. márc. 21. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!