Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért olyan nagyon gáz, ha ismeretlenek facebook-on ismerkedési szándékkal megkeresnek?
egyszerüsítsük a helyzetet azzal, hogy egyedül vagytok és társkeresőn is fentvagytok...
sajnos nagyon azt hallom, hogy ez nektek zaklató, zavaró. De lehet, hogy a pasi nem tud irni társkeresőn. Betelt a postafiókotok, vagy túl sok üzenetet kaptok? Tinderen esetleg nem akar várni hónapokat, mire sorrakerültök? Ezért tesz valamit a dologért.
Természetesen ha "nem"-et kap, vagy semmit, akkor elkotródik. Ekkor is zavaró? Arra nem gondoltok esetleg, hogy tényleg meg akar ismerni, és nem több száz levelet irogat idegeneknek?
Egy csajnál általában jó páran próbálkoznak. Naponta vagy hetente akárcsak 1-2 új érdeklődő facebookon, egy idő után nem kelti fel az érdeklődésük. Ezért kell valamivel kiemelkedned a többi jelentkező közül.
Konkrét példa: Tesóm helyes, kigyúrt gyerek. Könnyed kapcsolatokra próbálkozott sorban a csajoknál. 10-ből 8-nál el is jutott a társalgásig, randiig. Ha ez megvolt, ment a többi is.
Az egyik haverjának tetszett ez a dolog és elkérte az ismerkedős üzenetének a szövegét. Átlagos kinézetű, nem kigyúrt gyerek. 10 csajból, neki átlag 2 jött össze.
Ilyen egyszerű a dolog. Akkor zavaró, ha nem pont te vagy a megfelelő. Ha odamegyek hozzád az utcán, hogy legyél már olyan kedves, hogy adsz egy százast, elküldesz. Ha viszont azt látod, hogy a 100-asodért cserébe kapsz egy jó telefont, tévét, vagy bármit, mindjárt nem fogsz elküldeni.
Amikor nem volt baratom, akkor napi szinten ismerkedtem. E akkor orultem volna, sot meg talalkoztam is volna veled. A talalkozas semmire se kotelez: egy setat mindenki kibir. Attol senkinek nem lesz anyagi kara.
Csak igy tovabb!
N
a facebook nem társkereső.
pont ugyan azért zavaró mint a munkahelyi zaklatás...
Azért zavaró mert soha nem lehet tudni hogy komoly vagy szervkereskedő álprofil.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!