Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb X-en tul csokkennek az ismerkedesi lehetosegek? 41F.
A társkeresők tömve vannak 30-as, 40-es nőkkel.
Léteznek éjszakai szórakozóhelyek kifejezetten az idősebb korosztálynak.
Semmi sem akadályoz meg abban, hogy egy neked tetsző nőt megszólíts az utcán, a buszon, a szupermarketben, a ruhaboltban vagy bárhol, ahol meglátod.
Mindig is ezek voltak (na jó, a társkereső csak kb. 10 éve) és ezek lesznek az ismerkedés módjai.
Francot, többet kaszáltam az utóbbi öt évben, mint huszonévesen :-D ... És mostanában kezd nyomulni a 20-25-ös korosztály furcsamód, pedig eddig a sajátomból válogattam :-P
40/F
Az előzőhöz annyit tennék hozzá, hogy egy férfinak szerintem bűn megállapodnia 30 éves kora előtt, mert a szexuális potenciálja (abban hogy mennyi és milyen nőket tud megkapni) igazán csak 30 felett bontakozik ki minden férfinak.
Még nem vagyok 40, de szerintem 40-45 éves koromig simán meg tudok kapni a 20-45 éves korosztályból nőket. Persze 40 felett lehet már csak 25 éveseket és afelettieket.
35/F
Én úgy vettem észre, hogy inkább bővülnek.
40++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!