Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ismerkedési fázisban elhívom a csajt hogy segítsen nekem ruhát venni?
GÁZ! Elmondom miért:
Bizonytalanságot sugall a lány felé. Hidd el, én ezt a fajta jópofáskodást ("menjünk közösen ruhát venni") többször próbáltam már kapcsolatok különböző szakaszaiban.
Ha így adod elő a dolgot, akkor inkább azt hiheti, hogy egy bizonytalan ember vagy, aki még ruhát sem tud magának választani. Ha mindenképpen el akarod vinni, akkor se úgy add elő, hogy Ő SEGÍT NEKED ruhát választani.
Nem mondom, hogy mindig szopás lesz a vége, de 10-ből 9-szer ez nem sül el jól. Ne csináld inkább.
Bizony jó ötlet, a próbafülke ezer csodálatos dolgot rejteget, nem ott kell sexelni ha nem akarsz, de képzeld el mikor nézegeti, hogy melyik áll jól neked a ruhák közül..
Ha a párom itthon divatbemutatót tart megőrülök érte, 33/NŐ
6:
Jó, persze próbafülkébe elmenni kúrni teljesen más a kapcsolat egy későbbi, érettebb részében.
Azt is elő lehet adni jól is és szarul is, hogy a barátnőddel el akarsz menni ruhákat nézni. Csak a legtöbb férfi inkább szarul szokta előadni, ezért tanácsoltam, hogy inkább ne.
5-ös voltam.
Oké, 7, igazad van,de ezen bepisiltem... :DDD " próbafülkébe elmenni kúrni":DDD
Hátha a legtöbb nem jól adja elő, nem jól adja elő, ha az én párom ruhát próbál az nekem nagyon izgalmas, én csak arra gondoltam nem effektív a k..rásra a fülkében, hanem képzelődésre adhat egy csajszinál okot, és esetleg ténylegesen beindítja a kapcsolatot, és utána persze lehet k..ni is... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!