Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom furcsán viselkedik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom furcsán viselkedik. Van vajon okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Adott a barátom, aki 17 éves, tehát középiskolába jár. Azt azért mindenekelőtt tudni kell a sulijáról, hogy sok a lány, mivel művészeti, ruhaipari irányba mozog. Nem nagyon szoktam féltékenykedni, de most valami nem hagy nyugodni. Egyik lány osztálytársa egyre kezd gyanúsabb lenni. Az elején nem volt semmi érdekes, csak mostanában egyre jobban félek. Barátom vonattal jár fel Pestre, mivel Pesttől kb 30km-re lakik. A már említett lányzó is ugyanezen a vonalon lakik, csak pár megállóval előbb száll le a vonatról. Így történt egyik este az is, hogy mentünk párommal hozzájuk és egyik állomáson felszállt a csaj a haverjaival. Odajött köszönni, de barátom abban a pillanatban tökre megváltozott...ilyen zavart lett, nem is nagyon bagózott a csajra, a hangján mégis azt vettem észre, mint amikor én voltam ilyen kis 14 éves csitri és valami jó srác hozzám szólt. Tudjátok az az izgalom vagy nem tudom. A lány meg vagy 4x is nézegette amíg le nem szállt. Nem tudom mitől van ez, hogy barátom - amint az a csaj megjelenik - teljesen megváltozik. Csütörtökönként mindig együtt mennek haza a vonaton, meg tegnapelőtt is amikor mentem a sulija elé, vele várt a villamos megállóban. Tök közel ültek egymás mellett, aztán mikor odaértem, pont jöttek a csajnak a barátnői is és úgy szálltak fel a villamosra, hogy el se köszönt barátomtól.

Szerintetek alaptalanul emésztem magam vagy van okom féltékenynek lenni? Mert ha egy srác zavart lesz amint megjelenik egy lány, az csak jelent már valamit. Vagy nem? Segítsetek kérlek, én komolyan nem tudom ezt hova tenni. Szóvá nem szeretném tenni, mert hozzávágná a fejemhez, hogy hülyeség amit gondolok...dehát miért is vallaná be, hogy igazam van?!:)

2010. márc. 23. 23:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hogyan tudnám szerinted letesztelni?:)

nem mondja sűrűbben, hogy szeret, ugyanannyiszor hallom tőle ezt mint régebben. régen is sokszor mondta meg most is:)

viszont azt hiszem tudom hogyan tudnám legalább azt megakadályozni, hogy együtt járjanak haza:)

ugyanis hétfőn, kedden meg pénteken (és persze hétvége) találkozunk sulija után, tehát akkor addigra a csaj már otthon van. egyedül a kedd meg a csütörtök az amikor vele jár...és most hétvégén kitaláltam, hogy csinálhatnánk mindennap valamit amit a pasik nagyon szeretnek (gondolom tudjátok mire gondolok:D). tehát akkor is, amikor elvileg nem taliznánk...mert szokott néha olyan lenni, hogy csak heti 1x vagyunk "úgy" együtt és van, hogy szóvá teszi, amikor megígérem, hogy oké ma este akkor csináljuk...aztán este meg mégis elmarad. és gondoltam ennek örülne:) meg persze én is:D

belement a dologba annak ellenére, hogy tudom, hogy azt mondta még régebben, hogy kell neki 1 héten 1-2 nap amikor nem talizunk. pedig csomószor visszakérdeztem, hogy biztos? szólj ha nem akarod. és azt mondta biztos.

viszont ezzel nem szeretném ha azt gondolná, hogy nem adok neki semmi szabadidőt (azokon a napokon amikor alapból nem szoktunk találkozni, de most így fogunk, csak ilyen 1óráról lenne szó, tehát nem lógnék egész délután a nyakán).

mi a véleményetek? mert eskü nem tudom mit csináljak:( féltékenységi jelenetet nem akarok rendezni, mert tök gáz. viszont így konkrétan rákérdezni se akarok, mert egyrészt akármi lenne szerintem úgyse mondaná el, másrészt meg úgyis tudom mi lenne a válasza és csak hülyének nézne.

tanácstalan vagyok...

2010. márc. 29. 01:40
 12/12 anonim ***** válasza:
a baratnomnel bevalt a kovetkezo: csinalsz egy masik msn-t, valami idegen csaj nevevel, es irsz neki, mondod, hogy bejon neked, vallatod, hogy van-e baratnoje, meg ilyenek....ugyanezt a telefonnal is meg lehet csinalni...DE...en nem ajanlom...szerintem ez egyaltalan nem tisztesseges....meg kellene beszeljetek a dolgokat...
2010. márc. 29. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!