Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy srác akibe belevagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy srác akibe belevagyok zúgva és áll. én sem vagyok közömbös neki, és aztmondtam neki, hogy ugye nem hiszed h akarok tőled valamit, azt még helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Most akkor te b.uzi vagy?

Vagy mi a f.aszom áll?

P.öcsös lány áll?

2010. márc. 23. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:

és ha nincs egy srác???

nah akkor mivan???

2010. márc. 23. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem elég szar kedvem lenne ezek után. Nem értem, ti lányok miért bonyolítotok túl mindent. Ha mindketten ugyanazt akarjátok, nem kell semmit rajta csűrni-csavarni, egyszerűen járjatok el valahová, gyertek össze, és legyetek boldogok. Ez miért a kisebbség fejében fordul meg?
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mi vett rá, hogy ezt mond. Én örömmel fogadtam volna, h ha a kiszemelt srácról kiderülne, h én sem vagyok neki közömbös.

De szerintem semmiképp sem menthetetlen a helyzet azért:)

5/15 anonim ***** válasza:

De ki mondta hogy lány?

Szerintem b.u.z.i :D

2010. márc. 23. 22:16
 6/15 anonim ***** válasza:
egy főtt homárt valaki? Na?
2010. márc. 23. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:

áll. = állítólag.

amúgy, pont így jártam múlt pénteken, minden tök jó volt mikor találkoztunk, puszi, séta, ölelés, átölelve sétálás, utána meg hogy ő nem akarja hogy csalódjak meg ez meg az.

érzem, hogy többet érez, mint barátság, csak fél. én meg bele vagyok esve...

2010. márc. 23. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
áll.= állítólag, legalábbis szerintem
2010. márc. 23. 22:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Próbálkozz vele,hátha nem pattint le.A pasik nem szeretik,ha hülyének nézik őket.Mi a f.aszomnak kellett azt mondani,ha nem igaz???
2010. márc. 23. 22:22
 10/15 anonim ***** válasza:
langyos vagy baszod?
2010. márc. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!