Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy beszéljem ezt meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem ezt meg vele, nekem vannak nagy elvárásaim?

Figyelt kérdés

En 23 /F párom 22/n .

Hónapok óta idegesít, hogy mindenben az ő érdekeit kell nézni . Nekem mindenhez kell legyen kedvem , stb stb . Viszont ami a legjobban bosszant , alig van szex . Kezdem úgy érezni, hogy nem is szeret ..

Ha kezdeményezek , sokszor elhúzza a kezem es szó nélkül fekszik tovább . Rohadtul megalázó . Simogatom a melleit , ellöki a kezem ..

Tegnap borult ki a bili . Hetek óta nem volt szex , mondtam neki, hogy jól esne ha lenne valami , mert kezdek becsavarodni . Meg jött neki , próbáltam kezdeményezni , hátha lesz benne annyi, hogy esetleg kielégít .( szerintem nem olyan nagy kérés ez egy párkapcsolatban , főleg, hogy már együtt is élünk, plusz én majdnem minden reggel kielégítem , csak úgy ) ..

Ha szólok neki mindig azzal jön , adjak neki időt . De mar 4 hónapja ez van .. Nem bírom .!!! Mit lehetne tennem ? Vagy nagy elvárások ezek ?!

2015. dec. 22. 08:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet,csak fordított a szerep..Kitartás!
2015. dec. 22. 11:41
 22/27 A kérdező kommentje:

Úgy érted, Te vagy a nő , vagy Te vagy a jobb helyzetben ?

Köszönöm szépen !

2015. dec. 22. 12:32
 23/27 Költőnő? ***** válasza:
hát ez a csaj jézusom.... SOHA nem beszélnék így,senkivel, nemhogy azzal, akit állítólag szeretek.
2015. dec. 22. 12:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Én vagyok a nő... És a helyzetem annyival rosszabb hogy ez egy három éves kapcsolat.
2015. dec. 22. 13:17
 25/27 A kérdező kommentje:

Uhh .. Nagyon sajnálom . Azért nálunk nem olyan hosszú még, de át érzem a helyzeted. Kitartást neked !

Köszönöm , hogy ennyien segítetek .

2015. dec. 22. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:
őszintén én ezt így elolvasva látom hogy milyen édes, és ritkán jó ember/pasi vagy, aki sokkal jobbat érdemelne, szerintem minden nő nevében mondhatom hogy egy álom vagy, és a párod leírhatatlanul hálátlan.. sajnálom hogy ez van, mert hidd el, jót érdemelsz! :(
2015. dec. 22. 19:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !! Kellemes Ünnepeket mindannyiotoknak :)
2015. dec. 24. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!