Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem ezt meg vele, nekem vannak nagy elvárásaim?
En 23 /F párom 22/n .
Hónapok óta idegesít, hogy mindenben az ő érdekeit kell nézni . Nekem mindenhez kell legyen kedvem , stb stb . Viszont ami a legjobban bosszant , alig van szex . Kezdem úgy érezni, hogy nem is szeret ..
Ha kezdeményezek , sokszor elhúzza a kezem es szó nélkül fekszik tovább . Rohadtul megalázó . Simogatom a melleit , ellöki a kezem ..
Tegnap borult ki a bili . Hetek óta nem volt szex , mondtam neki, hogy jól esne ha lenne valami , mert kezdek becsavarodni . Meg jött neki , próbáltam kezdeményezni , hátha lesz benne annyi, hogy esetleg kielégít .( szerintem nem olyan nagy kérés ez egy párkapcsolatban , főleg, hogy már együtt is élünk, plusz én majdnem minden reggel kielégítem , csak úgy ) ..
Ha szólok neki mindig azzal jön , adjak neki időt . De mar 4 hónapja ez van .. Nem bírom .!!! Mit lehetne tennem ? Vagy nagy elvárások ezek ?!
Úgy érted, Te vagy a nő , vagy Te vagy a jobb helyzetben ?
Köszönöm szépen !
Uhh .. Nagyon sajnálom . Azért nálunk nem olyan hosszú még, de át érzem a helyzeted. Kitartást neked !
Köszönöm , hogy ennyien segítetek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!