Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy beszéljem ezt meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem ezt meg vele, nekem vannak nagy elvárásaim?

Figyelt kérdés

En 23 /F párom 22/n .

Hónapok óta idegesít, hogy mindenben az ő érdekeit kell nézni . Nekem mindenhez kell legyen kedvem , stb stb . Viszont ami a legjobban bosszant , alig van szex . Kezdem úgy érezni, hogy nem is szeret ..

Ha kezdeményezek , sokszor elhúzza a kezem es szó nélkül fekszik tovább . Rohadtul megalázó . Simogatom a melleit , ellöki a kezem ..

Tegnap borult ki a bili . Hetek óta nem volt szex , mondtam neki, hogy jól esne ha lenne valami , mert kezdek becsavarodni . Meg jött neki , próbáltam kezdeményezni , hátha lesz benne annyi, hogy esetleg kielégít .( szerintem nem olyan nagy kérés ez egy párkapcsolatban , főleg, hogy már együtt is élünk, plusz én majdnem minden reggel kielégítem , csak úgy ) ..

Ha szólok neki mindig azzal jön , adjak neki időt . De mar 4 hónapja ez van .. Nem bírom .!!! Mit lehetne tennem ? Vagy nagy elvárások ezek ?!

2015. dec. 22. 08:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Amellett, hogy a korábbiakkal is maximálisan egyetértek (aki ilyen szinten nem hajlandó veled kommunikálni és az igényeid figyelembe venni, az nem is értem, miért a "párod" még, az ilyennek minek kapcsolat?), azért azt is el tudom képzelni, hogy ha te minden reggel kielégíted, akkor estére már nem kívánja- van olyan, hogy csak napi egyet igényel, és nem érzi szükségét a többnek.

A mindennapos virággal meg kedveskedéseiddel az a probléma alapvetően, hogy nehéz igazán örülni és lelkesedni valaminek, ami mindennapos- számít rá, tudja, hogy úgyis hozni fogsz virágot. Ha ritkábban leped meg valami kedvességgel, akkor máris nagyobb értéke lenne. A fizunapot se várnád annyira nagy lelkesedéssel, ha minden nap lenne, nem igaz?

Egyébként az első válasza nekem tetszik. Kérdezz rá a következő ilyen alkalommal, hogy mégis, mit vár tőled, mi változott, miért nem akarja, mire várj, és hogy gondolja, ennek így egyáltalán van jövője?

2015. dec. 22. 09:42
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem en tartom el , közös albérletben élünk , sokszor en veszek dolgokat mivel nekem van több keresetem .

Mikor így beszél velem mindig megkérdezem miert ilyen gonosz , mindig az rá a válasz, hogy hagyjam beken .. Sokszor volt mar olyan hogy fel kaptam a vizet, megelégeltem , összepakoltam es el akartam jönni .. Olyankor mindig könyörög, hogy ne hagyjam el . Elszaladt vele a ló, mert mindent elnézek neki a karácsonyra való tekintettel .. Azt érzi mindent megtehet es ez egyre rosszabb ..

Arra gondoltam , vége az ünnepeknek es ha továbbra is ilyen lesz akkor nekem ez nem Fog kelleni .

Mai beszólása után inkább otthagytam . Aztán kérdeztem

Tőle , hogy még is mi a baj ?! Válasz annyi volt, hogy nem való neki ez a felnőtt élet, hogy karácsonykor is dolgoznia kell 12.00 ig . Otthon akar lenni a szüleinél ...

2015. dec. 22. 09:48
 13/27 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon rendesek es segítőkészek vagytok , ment a zöld mindenkinek , köszönöm szépen , sokat segít! Erőt ad, mert kezdtem úgy érezni , hogy en vagyok a telhetetlen ..
2015. dec. 22. 09:49
 14/27 anonim ***** válasza:

Ezen képes depizni hogy dolgoznia kell délig, és utána anyukáékhoz akar szaladni? Nem nőtt ő még fel, semmilyen szempontból.

Hidd el, lesz jobb.

2015. dec. 22. 09:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Kezdem egyre jobban ezt érezni en is ..
2015. dec. 22. 10:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Szia,

A barátnőd még gyerek.

Én 26 vagyok, pont tegnap borultam ki, mert hajnalban keltünk párommal, hogy anyumtól az albérletemig érjünk (180 km), és utána mentem dolgozni. Párom tanul, ő addig nálam van. Este mikor hazaértem a felső szomszéd tombolt, 10kor is még zenét hallgatott. Mikor lecsendesedett valamennyire, akkor meg párom horkolt fel, így hiába feküdtünk le este 9kor, még hajnal 1kor se tudtam aludni. Holnap meg vezetek vissza.

Én mondtam páromnak, hogy ezt vészeljük túl, saját lakásban másabb lesz, ott csend van, kertes ház lesz, és nem kell stresszelnem olyanon, hogy lakótárs mikor szól be, vagy a szomszédok mikor nem akarnak csendben maradni este. De tegnap nagyon csúnyán kivertem a balhét, ami rajta csattant, a horkolása miatt hajnal 1kor veszekedtem vele, nagy élmény lehetett szerencsétlennek.

De soha nem lökném el, ha közeledne, bár az albiban ahhoz sincs sok kedvem a stressz miatt. Viszont én kommunikálok, mondom neki mi a gond, és ő sem veszi pont ezért magára.

A barátnőd még gyerek. Én is megyek anyumhoz karácsonykor, de ha dolgoznom kellene, akkor dolgoznék, hisz az is pénz. De azon kiakadni, hogy délig dolgoznia kell. Nem is értem ezen hogy lehet kiakadni.

2015. dec. 22. 10:12
 17/27 A kérdező kommentje:

Igen , ez az albérlet sajnos ilyen .. Nekünk mondjuk nincsennek ilyen szomszédaink, de a pénzt elviszi, mert nagyon drága .

Sajnos en is azt veszem észre , hogy gyerek fejű nagyon .. Lehet jobb lesz külön .. Szomorú , de igaz .. Van egy macskája is , azzal bármikor szépen tud beszélni .. Elsőbbséget élvez .. Vannak bajok , sajnos .

Kedves utolsó hozzászóló , köszönöm a válaszod , legalább látom, hogy vannak rendes nők is ..

2015. dec. 22. 11:01
 18/27 anonim ***** válasza:

"Utolsó" vagyok... nekem kutyám van, vele is ordibálok, ha ideges vagyok, sőt, van hogy akkor is ingerültebben szólok rá, ha amúgy nem vagyok mérges. Csak máshogy nem ért makacsabb napjain.

Exem azt hitte, hogy mérges vagyok, ha rászólok ilyen stílusban, hiába magyaráztam, hogy nem, csak ha valamit nem szabad neki, azt éreznie kell a kisugárzásomból is. Párom ezt felfogja, ő képtelen erre, a kutya is játszópajtinak tekinti, nem gazdának.

Szóval ha a macskával szépen beszél, de veled nem, akkor ott a kapcsolattal vannak gondok, meg a kapcsolathoz való hozzáállásával, mert ezt nem lehet s stresszre fogni, az bárkin kijönne.

Ui: én volt, hogy magammal ordibáltam pont azért, mert stressz, felhúztak, és más nem volt ott, így azon töltöttem ki, aki ott volt. Vagy magamon, vagy egy fán, egy lábason.

2015. dec. 22. 11:19
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia, nőként mondom, hogy ez a lány nem szeret téged igazán. Nekem is van, hogy nincs hangulatom a szexhez, de azért nem ellököm, hanem elmondom, hogy ma nem, de amikor jó passzban vagyok, én kezdeményezem. (amúgy nálunk gyerek is van, sokkal kimerültebbek vagyunk néha, mint egy gyerektelen pár.)

Azon kívül nincs mentség arra, hogy valakit legyökerezz. Pláne a férfit akit állítólag szeretsz.

De egyvalamit te is elrontottál: szépen megtanítottad arra, hogy semmibe vegyen. Ez a minden nap virág nyálas dolog, minden reggel kielégíteni csak úgy....WTF? Miért? Ha ő meg téged egyáltalán nem? Mondjuk én egylövetű vagyok, nagy bajban lenne a párom ha minden reggel kielégítene, mert nem is lenne utána semmi. De amit így elmondasz, úgy viselkedsz mint az alárendeltje. Az ilyet nem becsülik a nők.

Szállj ki és a következő kapcsolatban ne kövesd el ezt a hibát. Ha kedves alaptermészeted van, legyén kedves nyugodtan, de ne halmozd el mindenfélével és ne nyald ki minden reggel.

2015. dec. 22. 11:33
 20/27 A kérdező kommentje:

Igen .. Tudom, hogy en rontottam el, azzal, hogy mindent megadtam neki .. Mar egy ideje en sem kezdeményezek annyit , mint régen , mert nagyon rosszul esik az elutasítás .. Az egom a föld alatt van ez miatt .. Nem lesz egy hosszú történet úgy érzem ...

Mióta együtt vagyunk egy kezemen megtudom számolni hányszor jött ő , hogy szeretkezni szeretne ..

2015. dec. 22. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!