Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha egy férfi megcsalja a párját csupán azért, mert a nő nem akarja az anált?
hogy mit gondolok? sajnos nem hagyja leírni, de semmi jót
mégis hogy lehet valaki ennyire...
nagyon szeretheti a feleségét -.-
Azt hogy egy gyökér!
Ezért máshoz menni.
Mindenkivel egyetértek,2-es ràvilàgìtott egy nagyon fontos dologra.
Èn az asszony helyében megkérdezném,dràgàm,akkor is szeretni fogsz,amikor màr annyira kitàgulnak az ànuszom zàròizmai,hogy nem tudom tartani a székletet és ùton- ùtfélen összef***om magam? Ès dràgàm,azt tudod,hogy annyira kitàgulnak a zàròizmok,hogy a szagokat sem tudja benn tartani és àllandoan büdös lesz a fenekem? Ès dràgàm,ha egy kis repedés is keletkezik a végbélnyìlàsom vékony hàrtyàjàn,ugye megveszed nekem a többezer forintos gyògyszert???
Na,de ha v.ki ezért elhagyja a pàrjàt,mielőbb tegye meg!!!!
Azt gondolnám, hogy nem kár azért a kapcsolatért. A nő helyében azzal vigasztalnám magam, hogy ha ennyi esze volt jó is, hogy nem maradtunk együtt.
Személy szerint nem vonz az anál és nevetségesnek tartom így ragaszkodni hozzá, de pont ezért meg se tudom érteni azokat akiknek fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!