Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a férfi többet keres, mint a nő és ezt folyamatosan az orra alá dörgöli?
Nem szép dolog ilyen kis tételeknél, semmiképpen nem tartom jogosnak.
Én évente megkeresem ezt dollárban. Ennyit erről.
Valamiben azért én is jó vagyok ha már csődtömeg vagyok a nőknél.
Ez nem tűnik egy egészséges kapcsolatnak, a férfi uralkodni akar,aminek nem lesz jó vége hosszútávon.
Szakítás,nincs más.
Az elé rakott ételt bele kenném a pofájába aztán a tányért széttörném a fején és megmondanám neki hogy takarodj az anyagias kur.va any.ádba és ba.sszál a pénzeddel te fas.szopó rohadt ge..ci
És akkor nagyon finoman fejeztem ki magam
Még akkor sem jogos, ha a férfi történetesen sokkal többet keres. A szüleimnél nagy a különbség, de ez csak abból adódik, hogy más a szakmájuk és apám szakterületén egyszerűen többet lehet keresni, de mindketten kiváló szakemberek, csak máshoz értenek.
Időnként ugyan előfordulhat, hogy annyira felbosszantják egymást, hogy odamondogatnak ilyeneket is, de állandóan az már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!