Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak ki folyamatosan?
Tinikoromban összejöttem egy sráccal, 5 évig voltunk együtt. Viszonylag minden egyszerűen ment. Találkoztunk, megtetszettünk egymásnak, összejöttünk. Szerelmesek voltunk, figyelmes volt, minden olyan volt, amit egy kapcsolattól vártam. De aztán elromlott, már nem lehetett helyre hozni, szakítottam.
Ez volt 3 éve. Azt hittem, ez így megy normálisan, és hamarosan újra találok valakit, akivel boldog leszek.
Telt az idő, voltak fiúk akik próbálkoztak, voltak, akik kaptak egy esélyt. Tetszettem nekik, találkoztunk, közel kerültünk egymáshoz, de kapcsolatot nem akartak.
Legutóbb is így jártam. Persze sejtettem, hogy kezdetben mit akart. Aztán közölte, ő sem akar kapcsolatot, elfogadtam, le akartam zárni. Utána keresett, olyanokat mondott, amivel feltépte a sebeket. Elkezdett úgy viselkedni, amiket a régi jól működő kapcsolatomban tapasztaltam. Figyelmes volt, a nézéséből, ahogy az arcomat megsimította azt éreztem, hogy elkezdett érezni valamit. Teljesen más volt, mint azelőtt, rengeteg időt töltöttünk együtt. De még mindig nem vállalt fel. Így besokalltam és leléptem.
Mi lehet az oka, amiért a pasik nem akarnak velem kapcsolatot? Értelmes vagyok, elég komoly céljaim vannak az életben, szerintem a világszemléletem is rendben van. Kedves vagyok, mosolygós, nem vagyok beképzelt, általában szépnek tartanak.
Én ronthatok el mindig valamit? Vagy általánossá vált, hogy a férfiak csak szórakozni akarnak, de kapcsolatról hallani sem akarnak?
24/l
Olyan pasikat fogsz ki...
Normálisabbakkal kell kezdeni, aki nem kedves, és nem nyalja a segged(max az ágyban, ha be jön) , de őszinte, tisztel és megbecsül.
Kb mint amilyen én vagyok.
Mert butus vagy. :) Ne legyél ennyire naiv, ilyen egyszerű. Vagyis nem egyszerű, de ez van. Értem, hogy miről beszélsz, tényleg nehéz olyan embert találni, akivel nagyjából minden téren jó együtt lenni és megvan a kölcsönösség mindenben.
Csak ne add fel. ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!