Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből veszed észre, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből veszed észre, hogy a párod elhidegült tőled, már nem szeret?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak annak, hogy egy férfi inkább kikacsingat egy kapcsolatból? Miből lehet tudni, hogy esetleg valaki mással kavar? Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak udvarol vagy dugtak is?
2010. márc. 23. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Noss!

Egyrészről, ezt neked kéne legjobban észrevenned, azon gondolkozz el és gondold végig, hogy milyen volt a kapcsolatotok, mondjuk 1 hónappal ezelőtt mikor még fel sem merült benned ez a kérdés amikor még dúlt a "szerelem", akkor, hogyan viselkedett irántad a pasid, hogyan közeledett feléd, milyen hangsúllyal beszélt veled. Milyen gyakran simogatott, mennyire volt figyelmes, mennyire érdekelte, hogy hogy nézel ki, milyen gyakran dicsért meg, milyen gyakran csókolt meg, milyen gyakran feküdtetek le egymással. stb stb. --- És most hogy viselkedik? Szóval, hogy látsz e különbséget....

2010. márc. 23. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,nemtudom. mióta vagytok együtt? Ez nagyon sokat számít, hogy mennyire ismered a párod. Szerintem vannak alapvető árulkodó jelek pl. eljárkál valahová,figyelmetlen,máshol jár az esze,szétszórt, udvariatlan...stb. ezek szerintem te is tudod. Hogyha így érzed, hogy a párod megcsal, vagy már úgy gondolod h részéről "kialudt a láng" akkor ezt jobb lenne megbeszélni vele. Minél előbb annál jobb!!
2010. márc. 23. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a leírásokat. Igazán kezdő vagyok a témában, és nem igazán tudom, milyen jelekre érdemes odafigyelni. Ha van még ilyen, szívesen várom.

Már próbáltam beszélni vele, de azt állítja, hogy nincs semmi. Ugyanakkor elhallgat előttem dolgokat, hazudozik. Ez kiderült, amikor visszakérdeztem, és teljesen más mondott. Szerinte én túl naív vagyok, és mindent beveszek.

2010. márc. 24. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán a legszembetűnőbb és ami kb (!) midnenkinél ugyanaz az az ágyban való viselkedése... Ha kevesebbet kíván meg, ha kisebb hangsúlyt fektet arra hogy neked is jó legyen az valószínűsíti hogy nem az igazi valami.

Más téren meg: kevesebbet beszélget, nem figyel rád annyira, többször felkapja a vizet, zárkózottabb lesz és kevesebb időt akar veled tölteni. De ezek csak paragrafusok, sehol sem életbiztosítás, személyreszabott a dolog...

2010. márc. 27. 12:01
 5/5 anonim válasza:
Ha titkolózik/hazudik akkor nyilvánvaló a probléma kettőtök közt ,úgyhogy én azt mondanám neki a helyedben, hogy : vagy mostantól odafigyel rád és az érzéseidre és megpróbáljátok helyrehozni a dolgaitokat, vagy pedig köszönjetek el egymástól. Értesd meg vele, hogy egy kapcsolathoz 2 ember kell, az elrontásához és a felújításához is.
2010. márc. 27. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!